Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΛΟΓΟ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟ BLOG!

Ποια η σχέση Μανώλη Χάλκου με τον τοπικό κουκουλοφορικό  διαδικτυακό τόπο; Είναι το ίδιο και το αυτό! Η ίδια ευθεία γραμμή. Ίδιος λόγος, ίδια ταυτότητα. 
Κατά τα άλλα, ο αγαπητός Δεληγιάννης δεν έχει ιδέα ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το κουκουλοφορικό blog. 
Ο Μανώλης Χάλκος, ο οποίος μας έστελνε και επιστολές ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο blog, αλλά που σήμερα αποκαλύπτει ότι η φρασεολογία η δική του είναι απολύτως ταυτόσημη με ό,τι και όπως το γράφουν, οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. 
Ο Κ. Δεληγιάννης, σε μας, κατέκρινε  ως απαράδεκτο και απρεπές το δημοσίευμα αυτό του Κλισιοσκοπίου: |Ο άνθρωπος που κατήγγειλε το γιο του! 
Περιέργως όμως αυτό το γεγονός το ήξερε μόνον ο Δεληγιάννης! Και βεβαίως μετά πέρασε και στο κουκουλοφορικό blog. Και μετά από λίγες ημέρες, ο Χάλκος, μέσα από την εφημερίδα "Αντίλογος" ,έδινε συγχαρητήρια στο "Κλισιοσκόπιο"  (διαφημίζοντας σε ευμέγεθες σχήμα και το λογότυπό του), λέγοντας ότι αυτό το ανώνυμο blog υπηρετεί την  αλήθεια, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ιστοσελίδες και εφημερίδες και "δημοσιογράφους" και "εκδότες" που λυμαίνονται τον Χολαργό!!!  Διαμαρτυρήθηκε δε σε μας, επειδή γράψαμε λανθασμένα το blog ως "Κλεισιοσκόπιο" αντί για "Κλισιοσκόπιο"!!! 

Δείτε τι γράφει σήμερα για τον Βραχιολίδη ο Μ. Χάλκος: 
"Μάκη, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως ο σεβασμός, πρωτίστως, κερδίζεται. Δεν επιβάλλεται.
Εγώ έστειλα ένα e-mail, σχετικά με τη φωτογραφία και την ορθογραφία. Απάντησα βάσει του δικού σου στυλ, το οποίο ήταν εριστικό και απαράδεκτο.
Πρόθεσή μου είναι να μάθω από τους μεγαλύτερους, αλλά, δυστυχώς, εσύ το μόνο που κάνεις είναι να επιτίθεσαι σε όποιον νέο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά σου.
Όπως φαίνεται, δεν έχεις και δεν μπορείς να μας διδάξεις τίποτα περισσότερο, από το πώς να φτιάξουμε ένα blog που καθημερινά βρίζει με χυδαίες εκφράσεις τον οποιονδήποτε και το οτιδήποτε και το οποίο, χωρίς σοβαρή έρευνα και κυρίως, χωρίς αποδείξεις, σπιλώνει συνειδήσεις, με εντελώς μηνύσιμα και συκοφαντικά δημοσιεύματα.
Μη λυπάσαι για μένα, διότι στο Χολαργό με γνωρίζουν όσοι πρέπει και η άποψη που έχουν για μένα, είναι γνωστή ακόμη και σε αυτούς που δεν με γνωρίζουν. Επομένως, αυτό μου αρκεί.
Καλή σου μέρα". 



Μπράβο παιδί μου. "Ο Βραχιολίδης επιτίθεται σε όποιον νέο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του"!!! Είσαι γάτος, σωστά το κατάλαβες! Είδες τι ιδιώνυμα συμφέροντα έχει ο Βραχιολίδης στον Χολαργό που του τα χαλάς εσύ και κάποιοι άλλοι νέοι; Γιατρός σε είδε τελευταία; Mε όσα λες και γράφεις μόνον καληνύχτα μπορούμε να σου πούμε!

Να σε χαίρονται πάντως εκεί στον "Αντίλογο" και στο κουκουλοφορικό σου blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου