Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!


Μόλις ετοιμαζόμασταν να γράψουμε καλά λόγια για την αναπλασμένη πλέον οδό Φανερωμένης (Χολαργός) και να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας -κυρίως- στον Δ. Νικολάου ο οποίος εμπνεύστηκε και ξεκίνησε το έργο, χθες το μεσημέρι είχαμε σοβαρότατο ατύχημα κατά το οποίο ευτυχώς δεν είχαμε ανθρώπινα θύματα. 


Αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό Φανερωμένης, συγκρούσθηκε με άλλο, το οποίο παραβίασε το STOP της οδού Σύρου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και βλέπετε τα αποτελέσματά της. Ένα τρίτο αυτοκίνητο, σταθμευμένο επί της οδού Φανερωμένης έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές (κάτω φωτό), όταν από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, αυτό που παραβίασε το STOP, σταμάτησε πάνω στο εικονιζόμενο AUDI . 
Το επί της οδού Φανερωμένης όχημα ανέβηκε το πεζοδρόμιο και σφηνώθηκε στη  μάντρα της πολυκατοικίας, ξεριζώνοντας μία νεραντζιά. 
Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, τόσο ανάμεσα στους οδηγούς των οχημάτων, όσο κυρίως ανάμεσα  σε πεζούς. Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε εάν πάνω στο πεζοδρόμιο όπου κατέληξε το ένα αυτοκίνητο, υπήρχε πεζός! 
Η οδός Φανερωμένης, όπως πλέον αναπλάστηκε είναι ομολογουμένως πολύ πιο όμορφη απ'ότι ήταν. Ο μεγάλος όμως  διαστάσεων δρόμος αποτελεί πρόκληση για τους κατερχόμενους από το ύψος του γηπέδου οδηγούς, οι οποίοι αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Εάν ένας οδηγός "ούφο" παραβιάσει το STOP από κάποιον από τους παρόδιους δρόμους, τότε η σφοδρή σύγκρουση σαν και αυτή, θα είναι αναπόφευκτη. 
Νομίζουμε ότι την περίπτωση της οδού Φανερωμένης πρέπει να την ξαναδούμε, διότι έτσι όπως αναπλάστηκε, είναι δέλεαρ για τους...γκαζόβιους οδηγούς!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου