Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ


30 και πλέον κάτοικοι του Χολαργού πραγματοποίησαν πορεία, τόσο προς το Αστυνομικό κατάστημα όσο και προς το Δημαρχείο της πόλης. Επέδωσαν αιτήματα μαζί με προτάσεις τους προς το Αστυνομικό τμήμα Χολαργού, για  προστασία και ασφάλεια η οποία λείπει από την περιοχή. 
Η αγωνία, ειδικά μετά τα τελευταία συνεχή κρούσματα ληστειών και διαρρήξεων στον Χολαργό ανησύχησαν τους κατοίκους οι οποίοι προσήλθαν στις τοπικές αρχές ζητώντας να τους προστατέψει. 
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι ζήτησαν ενίσχυση του αστυνομικού τμήματος με 4 περιπολικά, 4 μηχανές και 25 τουλάχιστον αστυνομικούς οι οποίοι να κάνουν συνεχείς περιπολίες στους δρόμους του Χολαργού. 
Η Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος κα Αθανασοπούλου δέχτηκε την επιτροπή των κατοίκων και κατανόησε ως δίκαια τα αιτήματά τους. Σόκαρε όμως, λέγοντας ότι το Αστυνομικό τμήμα έχει στην διάθεσή μόνον ένα περιπολικό όχημα!!! Ένα όχημα για 60.000 κατοίκους! Απίστευτο αλλά απόλυτα ...μνημονιακά ελληνικό!
Κατόπιν, οι κάτοικοι κατευθύνθηκαν στο δημοτικό μέγαρο, όπου  Δήμαρχος κ. Ξύδης δεν μπόρεσε να τους δεχθεί επειδή βρισκόταν σε σύσκεψη. Αντ' αυτού, την επιτροπή των κατοίκων δέχθηκε η Αντιδήμαρχος κ. Κούτρα, η οποία δήλωσε ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με άλλες πόλεις!!! Η απάντηση που έλαβε από τους κατοίκους είναι ότι η εγκληματικότητα στον Χολαργό παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση, ειδικά το τελευταίο διάστημα. 
Τέλος, οι κάτοικοι, αποχωρώντας έκαναν συμβολική επίσκεψη έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Χ. Παπουτσή. Μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκαν τρία περιπολικά!!!
Είπατε τίποτε; Πατρίκιοι και πληβείοι! Πολίτης Πρώτης Κατηγορίας και πολίτες στο έλεος των εγκληματιών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου