Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

"Πληρώστε μισθούς και συντάξεις σε δραχμές" Το είπε ένας ξένος. Οι δικοί μας ακούνε μόνον ότι τους λέει η Μέρκελ!

 Ο γγ. της CSU Alexander Dobrindt πρότεινε τη σταδιακή αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη με προοδευτική επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή. .
«Το ελληνικό κράτος θα έπρεπε να αρχίσει από τώρα να πληρώνει τους μισούς μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, τις συντάξεις και άλλες δαπάνες σε δραχμές», δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.

Οι δικοί μας 
πολιτικοί ταγοί, ξενόδουλοι και πιόνια της Μέρκελ,  είναι δυνατόν να επιστρέψουν στη δραχμή εάν δεν πάρουν πρώτα την άδεια της Γερμανίδας καγκελαρίου; Η κοινωνία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικό κραχ, ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και η χώρα θα θυμίσει κάτι από Χιλή ή Βολιβία των προηγούμενων ετών. Kαι ενώ βλέπουν  μπροστά τους να εξελίσσεται η τραγωδία ενός λαού, αυτοί μένουν απόλυτα πιστοί στις εντολές της Μέρκελ και της τρόϊκας: "πάρτε νέα σκληρά μέτρα"! 
Εξελέγη ο Σαμαράς Πρωθυπουργός για να πετάξει την ίδια στιγμή λευκή πετσέτα, απεμπολώντας την προεκλογική του δέσμευση για επαναδιαπραγμάτευση! Ο υπουργός Οικονομικών, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δήλωσε: δεν μπορούμε να πάμε τώρα σε επαναδιαπραγμάτευση γιατί δεν είμαστε συνεπείς προς τους εταίρους μας! Συνεπώς, έδωσε το στίγμα για νέα, άγρια φοροεπιδρομή σε βάρος του εξαθλιωμένου λαού!
Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας ταγοί: υπηρέτες ξένων συμφερόντων, υπακούοντας μόνον στα κελεύσματα των δανειστών και όχι στις ανάγκες της καταρρέουσας κοινωνίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου