Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ!

"ΑΓΚΑΖΕ" ΣΤΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟ 
ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟ BLOG!
Δόκτωρ Τζέκιλ και Χάιντ;



Εμείς το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε. Πίσω από το ανώνυμο κουκουλοφορικό blog "klisioskopio.blogspot.com" βρίσκεται  ο ίδιος ο κ. Στάϊκος. Η απάντηση που έδωσε προ 3 ημερών σε σχετικό ερώτημα του "Παρατηρητή", καθιστά φανερή τη ...σχέση αίματος που έχει με το συγκεκριμένο υβριστικό και συκοφαντικό blog.
H απάντηση του κ. Στάϊκου για όσους δεν την διάβασαν, έλεγε: "Όσον αφορά για το ανώνυμο blog  «Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου» οι φήμες που αναφέρετε δεν αφορούν μόνο εμένα αλλά και τον κο Δεληγιάννη, και τον κο Αναγνωστόπουλο και τον κο Χάλκο και τον κο Οικονόμου και άλλους πολλού που κατά καιρούς ακούγονται. Το θέμα με το συγκεκριμένο blog όμως για να λέμε και του στραβού το δίκιο είναι ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει στραφεί εναντίον του δικαστικά για να αποδείξει ότι λέει ανακρίβειες" .


Προσέξατε το ύφος του κ. Στάϊκου; Αποφεύγει να δηλώσει ευθέως, όπως του ζητήσαμε, εάν είναι ή δεν είναι δικό του το blog, αλλά απαντά ότι... οι φήμες πως "το blog είναι δικό μου, αφορούσαν και στον κ. Δεληγιάννη και στον κ. Χάλκο κ.λ.π."!  Και παρακάτω τάσσεται αναφανδόν με το ανώνυμο-υβριστικό blog, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όσα λέει το blog είναι σωστά διότι "κανείς μέχρι τώρα δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον του για να αποδείξει ότι λέει ανακρίβειες"!!!  
Λογική για να...χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, η οποία όμως καταδεικνύει πολλά για τον ρόλο του κ. Στάϊκου και την άμεση σχέση που έχει με το συγκεκριμένο blog.
Προσέξατε πώς μιλάει με το γάντι για τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου στον Χολαργό-Παπάγου; "Ανακρίβειες"!!! 
Ποιος κάνει μήνυση για ανακρίβειες; Μηνύσεις κάνεις, μόνο για συκοφαντίες και ύβρεις, τις οποίες, ενώ εκτοξεύει αφειδώς το "klisioskopio" εν τούτοις ο κ.Στάϊκος τα βλέπει όλα καλά και ωραία!
Και έρχεται σήμερα το συγκεκριμένο blog, που από το πρωί μέχρι το βράδυ τον...γλείφει, να αποκαλύψει επιστολή την οποία έστειλε ο κ. Στάϊκος στον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο. Ιδού τι γράφει ο κ. Στάϊκος:
"Κύριοι,
Σας ευχαριστώ για την τοποθέτηση. Η απάντησή σας ήταν σαφέστατη και δεν
νομίζω ότι αξίζει να σπαταλήσω τον πολύτιμο χρόνο μου για να αναλύσω τις θέσεις μου.
Τελικά, οι Ανώνυμοι είναι πολύ πιό καθαροί και ειλικρινείς από πολλά Επώνυμα σκουλήκια.


Ευχαριστώ,
Καλή τύχη,
Μπάμπης Στάικος".


Ποιους εννοεί ο κ. Στάϊκος; 
"Ανώνυμοι" είναι οι του Κλισιοσκοπίου, ενώ τα ... "πολλά Επώνυμα σκουλήκια", τα οποία δεν έχει το θάρρος να κατωνομάσει, είναι οι ακάθαρτοι! 
Και αμέσως,  το "klisioskopio" σπεύδει να γράψει το δικό του σχόλιο-γλείψιμο στον Στάϊκο! 
"Μπροστά στο μεγαλείο, ακόμη και εμείς, απλά σωπαίνουμε (όχι για πολύ, όμως...)"!
Επειδή εμείς δεν πρόκειται να σωπάσουμε, εκτός και αν μας κλείσουν το στόμα με άλλους τρόπους, καλούμε τον κ. Ξύδη να δει τα ...χαμπέρια του κ. Στάϊκου. Ενδεχομένως ο κ. Στάϊκος, στα "Επώνυμα σκουλήκια" να συμπεριλαμβάνει και εσάς τον ίδιο κύριε Ξύδη.
Πάντως η ορολογία και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί ο κ. Στάϊκος, είναι καρμπόν με τους αντίστοιχους που χρησιμοποιούν οι ανώνυμοι κουκουλοφόροι του διαδικτυακού Χολαργού-Παπάγου. Βρε, εκεί στο Κλισιοσκόπιο, ούτε ένα σχόλιο, ούτε μια αποκάλυψη σε βάρος του κ. Στάϊκου δεν έχετε στην...φαρέτρα σας; Όλο γλείψιμο;
Τα ερωτήματα που απευθύναμε εμείς στον κ. Στάϊκο, εσείς ρε, δημοσιογραφικά σαϊνια που είσθε τιμητές των πάντων, τα είχατε ήδη απαντήσει στην κούτρα σας; 
Περιμένετε, κύριε Στάϊκε, που θέλετε να κατεβείτε και Δήμαρχος. Ως...Δόκτωρ Τζέκιλ και Χάϊντ θα κατέβετε; Από την μια μεριά ως ευεργέτης των πόλεων Παπάγου-Χολαργού και από την άλλη ως ...Ανώνυμος που θα ...σφάζει τα...επώνυμα σκουλήκια; με δημοσιεύματα άθλια, υβριστικά και λασπολόγα τα οποία εσείς επικροτείτε;  
Τελικά αποκαλύφθηκε έστω και διά της τεθλασμένης οδού ποια είναι η άποψή σας για τον...επώνυμο Τύπο. 
Κατά τα άλλα ο αγαπητός φίλος Κώστας Δεληγιάννης δεν ξέρει τίποτε για το ανώνυμο blog. Δεν ξέρει εάν είναι του κ. Σταϊκου!!! Κώστα, μέχρι και ο αρχισυντάκτης σου προέβαλε με ξεχωριστό τρόπο στην εφημερίδα σου, το ανώνυμο blog. 
Ε ρε, πώς μας δουλεύουν ψιλό γαζί,  εμάς τα ...επώνυμα σκουλήκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου