Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ!!!

Ο Βύρων Πολύδωρας διόρισε την κόρη του Μαργαρίτα στην Βουλή. Η  Μαργαρίτα, υπηρετούσε ως μετακλητή υπάλληλος και προηγουμένως στο γραφείο του κ. Πολύδωρα (όταν ήταν βουλευτής), αφού υπάρχει νόμος που επιτρέπει τις προσλήψεις μετακλητών. 
Η περίπτωση του συγκεκριμένου διορισμού έχει δύο σκέλη: Το ένα αφορά τον τρόπο με τον οποίο τα Μ.Μ.Ε. χειρίστηκαν το θέμα. Είναι γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά, λειτούργησαν ως "ανθρωποφάγα" και "έπαιξαν" την περίπτωση Πολύδωρα για να κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης ή ακροαματικότητας. 

Το άλλο μέρος, είναι αυτό που έθεσαν τα Μ.Μ.Ε. : Σε καιρούς χαλεπούς, με τον λαό να  πένεται αγρίως, με την ανεργία να μαστίζει σχεδόν 1,5 εκατομμύρια Έλληνες, με τις απολύσεις στο δημόσιο να περιμένουν χιλιάδες πολίτες, με τον κοσμάκη να βρίσκεται στις εσχατιές της απεπλισίας και άλλοι να πέφτουν από τα μπαλκόνια, ο Βύρων Πολύδωρας, δεν μπόρεσε να αποφύγει τον πειρασμό. Η "Ελεύθερη Ώρα" και ο Δ. Παπαγεωργίου, σημειώνει στο σημερινό της φύλλο ότι, "βρήκε την ευκαιρία την μία και μοναδική ημέρα που ήταν Πρόεδρος της Βουλής, να διορίσει την κόρη του στην Βουλή. Ο Βύρων Πολύδωρας πιστοποίησε με αυτή του την πράξη, αυτό που ένας ολόκληρος λαός φωνάζει εδώ και χρόνια: ότι το σάπιο πολιτικό σύστημα έχει χρεοκοπήσει και παρασύρει την χώρα στην παρακμιακή του πορεία"

 Εμείς θα πούμε τα εξής: Ο αγαπητός Βύρωνας, ο οποίος έχει δώσει στην μακρά του πορεία πιστοποιητικά ήθους, ευπρέπειας, σωφροσύνης και αγωνιστικότητας (βλέπε συνεχείς αγώνες για τον Υμηττό), αυτή την φορά έκανε το "μοιραίο λάθος", όπως είθισται να λέγεται. Είτε γιατί το εκμεταλλεύτηκαν τα Μ.Μ.Ε. είτε γιατί ο ίδιος δεν υποπτεύθηκε τις διαστάσεις που θα έπαιρνε, ο Βύρωνας την πάτησε. Για να σβήσει το... λάθος, χρειάζεται από μέρους του Πολύδωρα, να γίνει κάτι. Ίσως εκείνος  ξέρει καλύτερα. Τα δικά του επιχειρήματα του τύπου "η κόρη μου έχει τέσσερα πτυχία και πολλές ικανότητες" ή ότι "γιατί επί τόσα χρόνια που  είχα την κόρη στο γραφείο μου δεν έλεγαν τίποτα, τώρα βρήκαν να πουν;",  αντί να τον βοηθήσουν, έβαλαν περισσότερο λάδι στην φωτιά, ώστε να γίνει βορρά των Μ.Μ.Ε.
Εκτιμούμε βαθύτατα την κόρη του Μαργαρίτα και σίγουρα αναγνωρίζουμε την παιδεία της. Όμως το θέμα που τίθεται πλέον ευρέως, δεν είναι το "νόμιμο" αλλά κυρίως το "ηθικό" και ειδικά σε μία τέτοια περίοδο. Σε περίοδο καταστροφής για το γένος των Ελλήνων, ο λαός περιμένει από τους πολιτικούς ταγούς και μάλιστα του βεληνεκούς του Πολύδωρα, ο οποίος έχει δώσει επί δεκαετίες πετυχημένες εξετάσεις, περιμένει λοιπόν το φωτεινό παράδειγμα και όχι την αντιγραφή  συνταγών, που έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση του κόσμου. 
Αυτό θεωρούμε ότι δεν υποπτεύθηκε ή δεν το προσμέτρησε ο Βύρωνας και ι' αυτό την πάτησε. Και γι' αυτό τον "κατασπάραξαν" τα Μ.Μ.Ε.

Η πρόσκλησή μας προς τον αγαπητό συντοπίτη μας Βύρωνα Πολύδωρα παραμένει ανοιχτή. Να τα πούμε όλα, εφ' όλης της ύλης κε Υπουργέ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου