Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η διανομή τροφίμων σε Έλληνες και η εμετική ΔΗΜΑΡ!

Η Χρυσή Αυγή αποφάσισε να βοηθήσει τους πενόμενους και απελπισμένους Έλληνες. Διοργάνωσε λοιπόν εκστρατεία δωρεάν διανομής τροφίμων σε εκατοντάδες Έλληνες συμπολίτες μας, στην πλατεία Συντάγματος. Η δράση της Χρυσής Αυγής έλαβε χώρα την 1η Αυγούστου με την  συμμετοχή και βουλευτών του κόμματος. Έλληνες πολίτες, περνούσαν από τα σημεία διανομής της Χρυσής Αυγής και προμηθεύονταν δωρεάν ζυμαρικά, λάδι, πατάτες, γάλατα, παιδικές τροφές κ.λ.π. 
Βγήκε όμως πάλι από την ιδεολογική της τρώγλη η ΔΗΜΑΡ και άρχισε να κατηγορεί την Χρυσή Αυγή για ρατσιστική στάση (!), διότι πρόσφερε τρόφιμα μόνον σε Έλληνες, εξαιρώντας τους ξένους. Έφτασε μάλιστα να πει ότι οι διακρίσεις αυτές συνιστούν πράξεις παράνομες, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι αντίστοιχα, η Χρυσή Αυγή πρέπει να κηρυχθεί ως κόμμα εκτός νόμου!!! Σύμφωνα με την επιχειρηματολογία της ΔΗΜΑΡ (μόνον εμετό μπορεί να κάνεις με τέτοιες απόψεις), η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να μοιράζει τρόφιμα και στους λαθρομετανάστες ή τους υπόλοιπους αλλοδαπούς! 
Πρόκεται περί της ίδιας άθλιας, αλητήριας νοοτροπίας της ΔΗΜΑΡ εξαιτίας της οποίας ξηλώθηκε από τους Ολυμπιακούς αγώνες η Βούλα Παπαχρήστου, για ένα σχόλιό της στο Twitter! Θεωρήθηκε ρατσιστικό και με συνοπτικές διαδικασίες, την πέταξαν από την Ολυμπιάδα! Προφανώς με τις ίδιες συνοπτικές διαδικασίες, η ΔΗΜΑΡ στοχεύει να πετάξει από την Βουλή ως κόμμα εκτός νόμου και την Χρυσή Αυγή!
Την ίδια ώρα, ο γνωστός αριστερός Δήμαρχος της Αθήνας κ. Καμίνης, με έγγραφό του προς την Χρυσή Αυγή δήλωνε ότι δεν χορηγεί άδεια για δωρεάν διανομή τροφίμων στην πλατεία Συντάγματος!
Αυτά που ζούμε είναι παντελώς παρακρουστικά και άκρως ανθελληνικά. Με εκφραστή, τη ΔΗΜΑΡ! 
Οι Έλληνες  βιώνουν τραγωδία αντίστοιχη με την κατοχή, με μεγάλο μέρος του γηγενούς πληθυσμού να μην έχει τα προς το ζην. Βρίσκεται λοιπόν ένα κόμμα το οποίο αγκαλλιάζει τους έχοντες ανάγκη, Έλληνες, προσφέροντάς τους δωρεάν τρόφιμα. Τι πιο ωραίο, το οποίο θα έπρεπε να μιμηθούν και άλλα κόμματα! Και όμως, η εμετική ΔΗΜΑΡ η οποία αύριο-μεθαύριο υπογράφει διά του Κουβέλη, τα νέα θανατηφόρα για τους Έλληνες μέτρα των 11,6 δις ευρώ, μιλάει για ρατσισμό της Χρυσής Αυγής! 
Ενώ η ίδια η ΔΗΜΑΡ επιδεικνύει ρατσισμό και οθωμανική αγριότητα προς τους Έλληνες, στους οποίους ετοιμάζεται -με τα νέα μέτρα- να φερθεί ως νεοραγιάδες, καταγγέλλει την Χρυσή Αυγή που σπεύδει να βοηθήσει τους χειμαζόμενους συμπατριώτες μας!  Και επιδιώκει να κηρύξει  εκτός νόμου ένα κόμμα που ψηφίσθηκε από τους Έλληνες και τους συμπαρίσταται!!!
Είναι ή δεν είναι πολιτική αλητεία αυτή; 
Και ποια είναι αυτή η ΔΗΜΑΡ που θα υποδείξει στην Χρυσή Αυγή ποιους θα βοηθήσει; Λες και έχει περίσσια τρόφιμα να τα μοιράσει και στους λαθρομετανάστες; Επέλεξε και πολύ καλά έκανε, τους Έλληνες! Αυτοί υποφέρουν και μάλιστα υποφέρουν διπλά από τους εισβολείς λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνεχίζουν να καταστρέφουν καθημερινά την ελληνική οικονομία και να σκορπούν τρόμο και εγκληματικότητα παντού!

Αφού λοιπόν αυτή είναι η επιχειρηματολογία της ΔΗΜΑΡ αφού τόσο κόπτεται για τους λαθρομετανάστες, να αναλάβει την κηδεμονία των λαθρομεταναστών το κόμμα του Κουβέλη και της Ρεπούση. Να πάνε όλοι οι αλλοδαποί έξω από τα γραφεία του κόμματος  στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αθήνα αλλά και στα σπίτια των βουλευτών του να ζητήσουν από εκεί τρόφιμα και βοήθεια!      

Υ.Γ. Εάν οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης θελήσει να κάνει κάποιο δώρο σε συγγενή του και δεν κάνει αντίστοιχο δώρο σε αλλοδαπό-λαθρομετανάστη, θα θεωρηθεί ρατσιστής και θα ζητηθεί η αποβολή του από την χώρα.
Χριτς-χρατς: ΔΗΜΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου