Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Γ. ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ !

To άρθρο του καθηγητού Πανεπιστημίου κ. Πιπερόπουλου "Τα Πανεπιστήμια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο…απόσπασμα;", που προκάλεσε το σχόλιο ανώνυμου, ο οποίος ψέγει τον κ. καθηγητή ότι  δεν κάνει κανένα ..." λόγο για σπατάλη ανθρώπινων και υλικών πόρων, παραγωγικότητα, αποδοτικότητα κτλ.Νοοτροπία που μας έφερε στη χρεοκοπία", παίρνει άμεση απάντηση από τον ίδιο τον κ. καθηγητή: 

Φίλε "άγνωστε" μάλλον το έχασες το νόημα που μεταφέρει το άρθρο μου: Τα Πανεπιστήμια ΔΕΝ θα κλείσουν για να μπορέσει ο κ Σαμαράς (Πρωθυπυργός) και ο κ Παπαμιμίκος (Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ) να παρέμβουν ως "Σωτήρες" και να τα σώσουν εξ αιτίας του ονόματός τους. Ποιός ξέρει, ίσως εάν ληφθεί υπόψη η δική σου θέση για εξοικονόμηση πόρων στη χρεοκοπημένη οικονομία μας, να πετύχουν οι "καλοθελητές" με ένα σμπάρο 2 τρυγώνια: να ενσωματωθεί το Παν. Μακεδονίας στο Αριστοτέλειο ως..."Macedonian School of Business Administration"
Περίμενε λίγο ακόμα και πιστεύω ότι θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά. 

ΣΧΟΛΙΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" : Ο κ. καθηγητής τα λέει όλα. Εμείς θα συμπληρώναμε ότι με απόψεις σαν αυτές του ανώνυμου αναγνώστη, είναι που οδηγείται η Ελλάς και στην πνευματική χρεωκοπία. Εν ονόματι αυτής της άποψης, ακόμη και η Ακρόπολη αν κοστίζει πολύ ακριβά στο ελληνικό δημόσιο, ας την δώσουμε σε ξένους για να...γλιτώσουμε και από αυτή! 
Πώς λοιπόν, με τέτοια πνευματική ένδεια να μην βγαίνουν 140 πανεπιστημιακοί να υπεραμύνονται της ...νέας γραμματικής που θέλει την κατάργηση φωνηέντων, συμφώνων και την εισαγωγή των λατινικών "γκ", "μπ" και "ντ"; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου