Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΓΕΡΘΗΤΙ! Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ: 72 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!



ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΙΛΩΤΕΣ!
Ο εργασιακός Μεσαίωνας αποφασίσθηκε από την τρόϊκα και εστάλη μέσω ενός απλού e-mail το οποίο είναι υποχρεωμένη η Κυβέρνηση να εφαρμόσει πειθήνια! Έτσι διαγράφονται πλέον οι πολύχρονες εργασιακές κατακτήσεις και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και έτσι γράφονται οι νόμοι. Με ένα απλό e-mail που στέλνει η τρόϊκα προς την Κυβέρνηση και εντέλλεται τις νέες αλλαγές. Ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα και το οποίο κατακτήθηκε με την συνθήκη της Ουάσιγκτον του 1919 η οποία και καθόριζε την 48ωρη εργασία, σβήστηκε στη στιγμή!
Η κυβέρνηση, όπως κατήργησε την εθνική συλλογική σύμβαση εργασίας, υπακούοντας με τον ίδιο τρόπο στην εντολή της τρόικας, σταλθείσα με απλό e-mail, έτσι και τώρα θα καθορίσει τους νέους όρους εργασίας των Ελλήνων, τηρώντας τις εντολές, της τρόικας, κοινοποιηθείσες με e-mail!
Η βουλγαροποίηση της ελληνικής κοινωνίας συντελείται με συνοπτικές διαδικασίες. Η Ελλάδα γυρίζει στον 19ο αιώνα, στα πρώτα χρόνια της ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, μετά την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό! Δέκα χρόνια μετά την ένταξη της χώρας στο ευρώ, καταρρέουν όλα και η Πατρίδα μας επιστρέφει στον Μεσαίωνα!
Ευτυχώς πάντως, όπως λέει ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, παραμένουμε στο ευρώ και σε αυτό θα μείνουμε πάση θυσία. Το λόμπυ της δραχμής θα ηττηθεί και πάλι.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου