Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


noname

Οργισμένη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, εκδόθηκε πριν από λίγο,
με αφορμή μπλούζες που προέρχονται από την Τουρκία και φαίνεται να έχουν το σήμα της Χρυσής Αυγής. Οι κατασκευασθείσες στην γείτονα χώρα μπλούζες, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή, έχουν μια σημαντική διαφορά.
xrisi avgi sosti1
Προφανώς όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα, θέλησαν να στιγματίσουν την Χρυσή Αυγή, ότι πληρώνει εργοστάσιο της Τουρκίας για να της κατασκευάζουν μπλούζες! Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, έχει ως ακολούθως:   
"Άλλος ένας κύκλος κατασυκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος έχει ξεκινήσει με σκοπό την προσφορά στήριξης στο αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας που αντιμαχόμαστε. Βγήκε στο διαδίκτυο μία μπλούζα που είναι κατασκευασμένη στην Τουρκία και που φέρεται να γράφει «Χρυσή Αυγή», μόνο που ο προβοκάτορας που δημιούργησε την μπλούζα δεν φρόντισε καν να κάνει «καλή δουλειά». Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες υπάρχει σαφής διαφορά στο λογότυπο, γεγονός που καταδεικνύει την προβοκάτσια.
Παραθέτουμε τις φωτογραφίες για να μπορέσει να δει ο οποιοσδήποτε την αλήθεια, για να φανερωθούν οι ψεύτες και να ενημερωθούν οι Έλληνες.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου