Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ!


Επειδή μερικοί αχρείοι και αλητήριοι , δεν σέβονται επώνυμο τοπικό παράγοντα, υπέρ της υπεράσπισης του οποίου εμφανίστηκαν αίφνης, έχουμε να  πούμε τα εξής:
Το άρθρο το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας για μερικές ώρες, ήταν απόλυτα αληθινό, εξακριβωμένο και θα υπήρχε συνέχεια επ’ αυτού.  Ο περί ου ο λόγος κύριος, είναι δημόσιο πρόσωπο και κατά μέρος οι παπαρολογίες, ότι δεν είναι. Κατέχει δημόσιο πόστο και άρα, δεν υφίσταται επιχείρημα περί προσωπικών δεδομένων. Όποιος  είναι τίμιος και αδαμάντινος στην δημόσια ζωή του οφείλει να είναι το ίδιο καθαρός στην ιδιωτική. Εμείς θέσαμε θέμα ηθικής τάξεως και τίποτε άλλο. Πολύ δε περισσότερο όταν τα στοιχεία που είχαμε στην διάθεσή μας,  αφορούσαν παρελθόν σε βάθος χρόνου και όχι μόνο στην περίοδο της οικονομικής κρίσεως από την οποία όλοι πληγόμαστε!
Ο λόγος για τον οποίο αποσύρθηκε ήταν για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους. Μας ενημέρωσαν συγγενείς και φίλοι του,  ότι έχει πρόβλημα υγείας και σεβόμενοι αυτό το πρόβλημα το αποσύραμε. Το να εμφανίζονται  με θράσος τα γνωστά τσογλάνια της πιάτσας, ως αυτόκλητοι τιμητές του και να επιχειρηματολογούν ότι «κανένας δεν σκέφτηκε τι μπορεί να είχε πάθει ο άνθρωπος σε μια τέτοια ηλικία όταν διάβασε το κείμενο αυτό από αυτόν τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ», τους το επιστρέφουμε. 1ον. Διότι ο εν λόγω κύριος (όπως μας ενημέρωσαν) δεν διάβασε ποτέ κανένα άρθρο, απλά του μετέφεραν τρίτοι το περιεχόμενό  του. Το άρθρο αποσύρθηκε έγκαιρα και 2ον. Εάν πάθει κάτι «ο άνθρωπος στην ηλικία που βρίσκεται» και με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, θα οφείλεται σε σας τσογλάνια, που και το όνομά του αναφέρεται και την φωτογραφία του έχετε αναρτήσει 10 φορές!
Απαντούμε και στον Κώστα Δεληγιάννη ο οποίος μας είπε να ζητήσουμε συγγνώμη. Πρώτον, εμείς αφήσαμε ένα σχόλιο στον «αέρα» για μερικές ώρες και το αφαιρέσαμε άμεσα. Άλλοι είναι αυτοί που έχουν κάνει πρώτο θέμα κάτι που δεν υπάρχει. Επί της ουσίας, και κάτω από άλλες συνθήκες, θα δίναμε συνέχεια στο θέμα το οποίο δεν αφορά ούτε την οικονομική κρίση ούτε προσωπικά δεδομένα, αλλά δημόσιο πρόσωπο και. Στην συγκεκριμένη όμως περίπτωση σεβόμαστε το προκύψαν θέμα υγείας, το οποίο άλλοι δεν σέβονται. Γι’ αυτό σταματάμε εδώ μια για πάντα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου