Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι,


Η Δημοτική Αρχή Παπάγου Χολαργού, με σχετικές ανακοινώσεις, έχει επισημάνει πολλές φορές στους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας ότι στην περιοχή μας  (όπως και σε άλλες περιοχές) κυκλοφορούν αρκετοί απατεώνες, οι οποίοι προσπαθούν με διαφόρους τρόπους να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Δυστυχώς, αυτό το θλιβερό φαινόμενο συνεχίζεται και ατυχώς υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι δεν υποψιάζονται ότι ο άγνωστος που τους πλησιάζει μπορεί να είναι απατεώνας. Μη υποψιαζόμενοι, δίνουν συνήθως βάση σ’ αυτά που τους λέει ο απατεώνας και γίνονται θύμα του.

Συνήθως, αυτοί οι απατεώνες εξαπατούν τους αφελείς ισχυριζόμενοι ότι τους έχει στείλει ο Δήμος ή ο Δήμαρχος ή ότι είναι φίλοι των παιδιών τους που έχουν κάποια οικονομική ανάγκη κλπ.

Θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε για άλλη μία φορά στους δημότες και κατοίκους του δήμου μας ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται σε τέτοιες περιπτώσεις οποιοδήποτε άγνωστο άτομο, γιατί 99% θα είναι απατεώνας. Αν μάλιστα μπορούν, ας προσπαθήσουν να το παγιδέψουν, ειδοποιώντας την Αστυνομία ή τη Δημοτική Αστυνομία ή κάποιο άλλο άτομο που είναι στην εγγύς περιοχή και μπορεί να τους βοηθήσει, ώστε ο απατεώνας να συλληφθεί.

Παρακαλούμε το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης να το μεταδώσετε στους φίλους / γνωστούς / γείτονες / συναδέλφους / συγκατοίκους σας ώστε και αυτοί να μην είναι ανυποψίαστοι όταν τους πλησιάζουν ύποπτα άτομα.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου