Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΗΠΩΣ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;


eforiaxolupdated
Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης έστειλε την παρακάτω σωστή επιστολή προς το υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με την μετακόμιση της ΔΟΥ Χολαργού στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. Έχουμε την εντύπωση ότι η αντίδραση του Δημάρχου είναι  καθυστερημένη, με δεδομένο ότι ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος είχαν  προβλέψει πολύ καιρό πριν, το πρόβλημα. Ήδη από τον Μάιο του 2011 είχαμε την πληροφόρηση την οποία και δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα μας. Αλλά και στις 30 Μαρτίοιυ ο κ. Αυγουρόπουλος είχε θέσει το ζήτημα, με άρθρο του στην ιστοσελίδα μας, ενώ η παρέμβασή του για το ίδιο θέμα είχε γίνει στο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Μαρτίου. Είχατε δηλαδή ειδοποιηθεί έγκαιρα κύριε Δήμαρχε. Δεν γνωρίζουμε εάν η παρέμβασή σας αυτή θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν ή θα είναι ...κατόπιν εορτής. Ελπίζουμε να είναι καθοριστική και να γύρει την πλάστιγγα υπέρ της πρότασής σας. 
Η επιστολή του Δημάρχου κ. Ξύδη έχει ως εξής: 
Χολαργός, 4 Σεπτεμβρίου 2012
Προς  τον Υφυπουργό Οικονομικών
κύριον Γεώργιον Μαυραγάνην
Καρ. Σερβίας 10, Τ.κ.10184, Αθήνα
Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,
Σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες του ηλεκτρονικού και εντύπου τύπου, επίκειται η συνένωση της ΔΟΥ Χολαργού με τη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής και η συστέγαση αυτών στο κτίριο της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, επί της οδού Δ. Γούναρη 38Α. 
Επ’ αυτού του θέματος θεωρώ επιβεβλημένο και καθήκον μου να σας πληροφορήσω ότι το οίκημα της ΔΟΥ Χολαργού, αντίθετα με αυτό της ΔΟΥ  Παρασκευής το οποίο είναι μισθωμένο, είναι κρατικό και κατασκευάστηκε επί τούτου με σκοπό τη στέγαση της ΔΟΥ Χολαργού.
Σε εποχές τόσο μεγάλης οικονομικής στενότητας, όπου το κράτος προσπαθεί εναγωνίως να επιτύχει την περιστολή των λειτουργικών του δαπανών, προκαλεί έκπληξη η επιλογή χρήσης μισθωμένου ακινήτου στην Αγία Παρασκευή αντί του ιδιόκτητου ακινήτου επί της οδ. Ελευθερίου Βενιζέλου 100 στο Χολαργό. Επ’ αυτού πιστεύω ότι αυτό γίνεται εν αγνοία σας και ουδείς από τους αρμοδίους παράγοντες του Υπουργείου σας φρόντισε να σας ενημερώσει, όπως είχε υποχρέωση.
Εκφράζοντας τη γνώμη όχι μόνο τη δική μου αλλά και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, σας παρακαλώ να επιληφθείτε άμεσα του θέματος και, σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμη η συνένωση και συστέγαση των δύο εφοριών, η ενιαία ΔΟΥ να στεγαστεί στο κτίριο ιδιοκτησίας του Δημοσίας στο Χολαργό.
Ελπίζοντας ότι θα εξετάσετε θετικά το αίτημα την πρότασή μας, παραμένω στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε εκ του σύνεγγυς το ζήτημά.

Με εκτίμηση
Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος ΠΝ εα
Κοιν:  Υπουργείο Οικονομικών, Δ/ντή Διοικητικής Υποστήριξης
κ. Γεώργιο Χατζάκη, Δ/νση Καρ. Σερβίας 10, Τ.Κ. 10184, Αθήνα

4 σχόλια:

  1. Από το Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χαλαργού Παπάγου

    Κύριε Βραχιολίδη,

    Πρώτα φροντήσατε με τις συκοφαντίες σας να εκδιώξετε τον Κο. Νικολάου από την δημαρχεία με τα δήθεν χρέη του δήμου και τις δήθεν διαθήκες, και μετά συνεχίζεται να συκοφαντείτε τον κο. Καραμπίνα.
    Και ο κατήφορος σας συνεχίζεται.
    Νέα θύματα σας καθημερινά πολίτες και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που συκοφαντείτε επιμελώς χωρίς στοιχεία και με μόνο κριτίριο την δική σας "δημοσιογραφική δεοντολογία"...
    Το Πολιτικό Κλισιοσκόπιο είναι εδώ, και δηλώνει παρών στα τοπικά μας δρώμενα ώστε κανείς τοπικός αρχι-συκοφάντης εκδότης να μην πληροφορήσει λανθασμένα ξανά την περιοχή μας.
    Τέλος, με μεγάλη μας χαρά θα καλύψουμε ζωντανά τις δίκες που έχετε να περάσετε ως κατηγορούμενος, ιδιαίτερα αυτή που αφορά ην καταδίκη του αρχι-ρουφιάνου Καραμανέα με την δικαστική λειτουργό.
    Ναι καλά διαβάσατε. Πρόκειται για την λασπολόγηση και συκοφαντία κατά του άσπιλου κου. Γκοτσόπουλου όπου εσείς και ο Καραμανέας σαν δημοσιογραφικά "κοράκια" σπιλώσατε την δικαστική λειτουργό που δίκασε την υπόθεση και ο Καραμανέας έχασε όλες τις δίκες σχετικά με την υπόθεση Γκοτσόπουλο.
    Τόσο με την εν λόγω συκοφαντηθήσα δικαστική λειτουργό όσο και από άλλους δικαστές οι οποίοι καταδίκασαν τον αρχι-ρουφιάνο εκδότη της περιοχής μας.
    Η σειρά σας τώρα κύριε βραχιολίδη: Η ψειρού σας περιμένει...
    Και μην συκοφαντήσετε τον κο. Καραμπίνα και τους Ενεργούς Δημότες στα άρθρα σας γιατί είναι τουλάχιστον απαράδεκτο από εσάς.
    Εσείς συκοφανντήσατε τους Ενεργούς Δημότες και μετά υποστηρίξατε τους δήθεν "διαδόχους" του κου. Ξύδη. Αλλά ατυχώς για εσάς δεν σας βγήκε το σχέδιο. Καμμένα χαρτιά οι επίδοξοι δελφίνοι και γνωστοί πλέον πολιτικοί προδότες της περιοχής μας.
    Στη ψειρού λοιπόν μήπως και βάλετε μυαλό....

    Από την ομάδα του Πολιτκού Κλισιοσκοπίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε με το παραπάνω σχόλιο,

    Είναι ντροπή να αναφέρεσαι με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε δημοτικούς συμβούλους που επέλεξαν οι συμπολίτες τους να τους εκπροσωπήσουν στην διοίκηση του δήμου μας.
    Χαρακτηρισμοί όπως δελφίνοι ή πολιτικοίπροδότες είναι ντροπή σας να τις αναφέρετε. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον ρόλο του πολιτικού κλισιοσκοπίου και την εμπάθεια κάποιων στο προσωπό μας αλλά η ανοχή έχει τα οριά της.
    Δηλαδή, το να αλλάζεις πολιτικό συνδιασμό και να γίνεσαι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου με τις νόμιμες απολαβές είναι προδοσία; Ή το να μεταπηδάς από συνδυασμό σε συνδυασμό ώστε να σου καλύψουν τα μαύρα ταμεία της προηγούμενης τετραετίας είναι προδοσία;
    Βαρεθήκαμε πια τις κατηγορίες σας. Από πότε η επιλογή της πιο επικερδούς πολιτικής θέσης και παράταξης είναι προδοσία; Και από πότε το να αποδέχεσαι θέσεις και αξιώματα είναι απαξιωτικό;

    Ντροπή σας

    Κύριε Βραχιολίδη να δημοσιεύσεται το παρών σχόλιο

    Ηλίας Αποστολόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Αποστολόπουλε δεν σας γνωρίζω προσωπικά αλλά το σχόλιο σας μόνο αηδία μου φέρνει. Είστε καιροσκόπος και άνθρωπος που σκέφτεται μόνο το συμφέρον του.
    Η ντροπή είναι όλη δική σας και θα σας συνιστούσα να πάτε στονν πεθερό σας μήπως τσιμπήσετε κανένα χαρτζιλίκι ή αλλιώς κανένα εκατομμυριάκη και σωθείτε...
    Έλεος πια κύριε βραχιολίδη με τους καιροσκόπους και τους πολιτικάντηδες της περιοχής μας.Χειρότεροι από τον Μαυρογιαλούρο έχουν καταντήσει.

    Έλεος δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαναλαμβάνουμε, κάθε σχόλιο που δεν αποστέλλεται από τον παρόντα λογαριασμό μας, δεν προέρχεται, ούτε εκφράζει επισήμως το Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου. Επειδή προβλέπουμε ότι αυτή η φάμπρικα θα κρατήσει πολύ, μην πέφτετε θύματα των πολλαπλών πλαστοπροσωπιών.

    Η ομάδα του Πολιτικού Κλισιοσκοπίου Χολαργού-Παπάγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή