Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!


STOURNARASΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΣΗΜΕΡΙΝΟ ...ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Χαιρόμαστε διότι τα αποκλειστικά θέματα του Makeleio.gr αναπαράγονται μετά πό μερικές ημέρες. Όπως το παρακάτω θέμα, με το ξήλωμα της ΔΟΥ Χολαργού από ιδιόκτητο κτίριο στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, η οποία και καταβάλλει υψηλό τίμημα ενοικίου. Σαϊνι ο κ. Στουρνάρας και οι συνεργάτες του!
Ιδού το θέμα μας όπως το παρουσιάσαμε στις 31 Αυγούστου!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΟ!
Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις 31 Αυγούστου 2012 - 14:02.
ΜΕ ...ΣΑΪΝΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!
Άλλος έχει τ'όνομα και άλλος τη χάρη; Ο Στουρνάρας έχει το όνομα αλλά κάποιοι συνεργάτες του στο Υπουργείο Οικονομικών είναι ...σαΐνια! Ετοίμασαν σχέδιο-μελέτη για τις συγχωνεύσεις των ΔΟΥ το οποίο ανήρτησαν και στην ιστοσελίδα του υπουργείου και ανάμεσα σε αυτές που συγχωνεύονται, έχουν και την Εφορία Χολαργού, η οποία φεύγει από το ιδιόκτητο κτίριο όπου στεγάζεται, για να συστεγαστεί με την ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής όπου το δημόσιο πληρώνει υψηλό ενοίκιο!
Απίθανοι οικονομολόγοι οι άνθρωποι του Υπουργείου Οικονομικών! Αντί να γλιτώσουν λεφτά (γι' αυτό τον λόγο γίνονται οι συγχωνεύσεις) ετοίμασαν μελέτη η οποία επιβαρύνει αντί να μειώνει τις δαπάνες του Δημοσίου.
Ο Διευθυντής της Διοικητικής υποστήριξης του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χατζάκας τον οποίο ενημερώσαμε για την ευφυή έμπνευση των ανθρώπων του κ. Στουρνάρα να βάλουν λουκέτο στο ιδιόκτητο κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού στέλνοντάς την στην Αγία Παρασκευή όπου πληρώνει υψηλό ενοίκιο, απάντησε:
«Πρόκειται για σχέδιο-μελέτη. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνει σε συζήτηση. Ήδη σήμερα συστάθηκε επιτροπή η οποία θα εξετάσει όλες τις υπό συγχώνευση ΔΟΥ και ανάμεσα σε αυτά θα δει και την περίπτωση της ΔΟΥ Χολαργού. Επομένως, το σχέδιο είναι προσωρινό και μπορεί να αλλάξει. Μέχρι 30/9 θα έχουμε δώσει στον υπουργό το οριστικό πόρισμα»!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου