Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

paxatouridis
ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ
Ο Άγγελος Τσετσέλης είναι ο άτυχος κάτοικος Περιστερίου ο οποίος κυριολεκτικά τον έσκασε ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης. Την ώρα που λογόφερε με τον Α. Παχατουριδη για το κολυμβητήριο της πόλης, για το οποίο ενώ έχει πάρει λεφτά ο δήμος, δεν το ανοίγει! Την ώρα του διαπληκτισμού ο άτυχος Άγγελος παθαίνει το πρώτο έμφραγμα και τον επαναφέρει παρευρισκόμενος γιατρός! Στο ασθενοφόρο παθαίνει και δεύτερο έμφραγμα , το οποίο δυστυχώς είναι και το μοιραίο! Πέθανε την ώρα της μεταφοράς του στο νοσοκομείο!!
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης καλείται να μιλήσει και να πει τι ακριβώς έγινε. Ο άνθρωπος, όπως λένε οι μαρτυρίες έσκασε μπροστά του, νιώθοντας αδικημένος για την στάση του Δημάρχου!!!. Πήρε τα λεφτά ο Δήμος αλλά το κολυμβητήριο το είχε κλειστό!!! Τι τα έκανε τα λεφτά; Τα χρησιμοποίησε σε άλλες δοσοληψίες και άφησε ξεκρέμαστο το κολυμβητήριο και εκατοντάδες αθλούμενους;
Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον άτυχο Άγγελο Τσετσέλη, η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πολύ άσχημη από καιρό, μια και πριν ενάμιση χρόνο έχασε την κόρη του! Κανείς από την οικογένειά του δεν θέλει να μιλήσει!
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης όμως πρέπει να μιλήσει, διότι εάν οι καταγγελίες ευσταθούν, τότε το ζήτημα αποκτά άλλες διαστάσεις.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου