Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!



ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ!
Θρήνος στο Αιγάλεω για το χαμό των τεσσάρων 20χρονων παλικαριών που κάηκαν ζωντανά
στο τροχαίο στην παραλιακή τα ξημερώματα
Πάγωσε το Αιγάλεω. Τέσσερα 20χρονα παιδιά απ' την περιοχή είναι τα θύματα του σοκαριστικού τροχαίου τα ξημερώματα στην παραλιακή λεωφόρο.
Η διασκέδαση των πέντε φίλων είχε τραγική κατάληξη...
οι τέσσερις από τους πέντε νεαρούς βρήκαν φρικτό θάνατο όταν μετά από σύγκρουση με κολόνα το αυτοκίνητό τους τυλίχθηκε στις φλόγες. Μόνο ο 20χρονος οδηγός βγήκε ζωντανός από το αυτοκίνητο καθώς φαίνεται δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και εκτινάχθηκε την ώρα της σύγκρουσης.
Τρεις και μισή έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος στον αριθμό 20 στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε κατεύθυνση προς Αθήνα έχασε τον έλεγχο και το όχημα καρφώθηκε σε κολόνα.
Διερχόμενοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά και την πυροσβεστική καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
Οι άνδρες της πυροσβεστικής όταν έσπευσαν στο σημείο είδαν έναν νεαρό πεσμένο κοντά στο αυτοκίνητο.
Δεν περίμεναν όμως ότι μέσα στο όχημα υπήρχαν ακόμη τέσσερα άτομα. Προφανώς εγκλωβίστηκαν και δεν μπόρεσαν να βγουν
Δυστυχώς οι φλόγες που έζωσαν το αυτοκίνητο τους απανθράκωσαν.
tro-ma-kti-ko.blogspot.gr, makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Από την Δημοσιογραφική Ομάδα του Πολιτικού Κλισιοσκοπίου:

    Μάκη,

    Χρόνια τώρα συκοφαντείς ανθρώπους, όπως ακριβώς στην περίπτωση του κου. Καραμπίνα, και χρόνια τώρα την γλιτώνεις από τα δικαστήρια.
    Λίγο το κλάμα και το γλύψιμο σε αυτούς που συκοφαντείς ώστε να σε λυπηθούν, λίγο κάποιοι μάρτυρες με ιδιαίτερο βάρος όπως οι μάρτυρες που χρησιμοποίησες στην περίπτωση του Δημοτικού Αστυνόμου από του παπάγου, σε έχουν αφήσει ελύθερο να συκοφαντείς και να παραπληροφορείς κατά βούληση.
    Εμείς ως Πολιτικό Κλισιοσκόπιο σε εχουμε ήδη ξεμπροστιάσει στο κοινό του Χολαργού-Παπάγου και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε χτυπώντας το εκδότικό κατεστημένο της περιοχής μας.
    Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν, περιμένουμε να σε καθίσει στο σκαμνί η Δικαστική Λειτουργός που συκοφάντησες στην γνωστή περίπτωση του άλλου αρχι-συκοφάντη καρμανέα.

    Και σε αυτή την περίπτωση σε ενημερώνουμε ότι:

    1) Μην χρησιμοποιήσεις μάρτυρες όπως στην περίπτωση του Δημοτικού Αστυνόμου με σκοπό να την γλιτώσεις γιατί τότε οι μάρτυρες σου, με το ιδιαίτερο βάρος..., θα γίνουν και αυτοί αντικείμενο της ερευνάς μας...
    2) Θα καλύψουμε εκτενώς κάθε στιγμή της καταδίκης σου και θα ενημερώσουμε όλους τους συνδημότες μας για το πόσο διεφθαρμένος εκδότης είσαι

    και

    3) Σου ευχόμαστε να μπείς επιτέλους στην ψειρού καθώς δεν μπορείς να συκοφαντείς και να διαβάλλεις ανθρώπους σύμφωνα με τα εκδοτικά σου συμφέροντα!

    Από το Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού Παπάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Βραχιολίδη,

    Το ανωτέρω σχόλιο δεν προέρχεται από το Πολιτικό Κλισιοκσόπιο Χολαργού Παπάγου. Πρόκειται για πλαστοπροσωπία, η οποία αποδεικνύεται, διότι δεν προέρχεται από τον λογαριασμό gmail του Κλισιοσκοπίου, όπως το κείμενο που διαβάζετε αυτήν την στιγμή. Το Κλισιοσκόπιο επικοινωνεί μόνο μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού ή του προφίλ του στο facebook.

    Η ομάδα του Πολιτικού Κλισιοσκοπίου Χολαργού Παπάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή