Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ!


TROIKA-ELLINIKI

Σε ρόλο Άραμι (Σαμαράς), Πόρθο (Βενιζέλος) και Ντ'Αρτανιάν (Κουβέλης), βρίσκονται στο LOBBY του ευρώ και παίζουν άριστα τα παιχνίδια του Ρότσιλντ και της Μέρκελ για το ξεπούλημα και την ισλαμοποίηση της Ελλάδος! 
Ο Πρωθυπουργός κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι ευρίσκονται στο LOBBY της δραχμής, και ότι το λόμπι της δραχμής είναι ο εχθρός της Ελλάδος, ενώ αυτός βρίσκεται στο LOBBY των Βρυξελλών, στο LOBBY του Ευρώ, και στο LOBBY των μνημονίων. Ο Πρωθυπουργός ευρίσκεται στο LOBBY του ξεπουλήματος όσο-όσο των ασημικών της χώρας στους δανειστές τραπεζίτες των κατακτητών. Το LOBBY του Ευρώ, εξυπηρετεί τα τραπεζικά Σιωνιστικά οικονομικά συμφέροντα, γιαυτά φροντίζει ο κ. Σαμαράς.
Το ευρώ μας κατάστρεψε, και όχι η δραχμή. Στην Ευρωζώνη της Ε.Ε. επικρατεί η αρχή «ο κλέψας του κλέψαντος», ή το «Μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Βλέπε συμπεριφορά της Γερμανίας έναντι των κρατών του νότου της ζώνης του ευρώ.
Γίναμε Γερμανικό προτεκτοράτο. Μας κυβερνά Γερμανός ανθύπατος, υπάλληλος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων του Ρότσιλντ.
Mας κυβερνά μια Γερμανική ύπατη αρμοστεία. Μας κυβερνούν οι τρείς σωματοφύλακες του Ρότσιλντ, Άραμις (Σαμαράς), Πόρθος (Βενιζέλος), και Νταρτανιάν (Κουβέλης).
Οι Αρχαίοι πρόγονοι έλεγαν, «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν», οι σύγχρονοι Έλληνες σήμερα καταντήσαμε Κλαζομένιοι, αφού ανεχόμεθα Ούννους και Βάνδαλους, Γότθους & Βησιγότθους, να μας κυβερνούν, και όχι μόνο. Σήμερα υφιστάμεθα εισβολή του Ισλάμ στη χώρα μας, στη χώρα του πολιτισμού. Αφρικανοποιούν τη πατρίδα μας, και ουδείς συγκινείται. Είναι στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, η Ελλάδα να Αφρικανοποιηθεί, με Ισλαμισμό, οπότε αντίο Χριστιανισμός και Ορθοδοξία.
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου