Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Δ. ΜΟΝΟΓΙΟΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ. ΜΟΝΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ
"Προς την Εφημερίδα Ανεξάρτητος Παρατηρητής

Αγαπητέ κ. Βραχιολίδη,



Σε συνέχεια των πολιτικών αποφάσεων που έλαβαν τα αρμόδια όργανα του ΠΑΣΟΚ με στόχο την ανασυγκρότησή του, θεώρησα αναγκαίο να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Χολαργού (22 Ιουλίου 2012), εναρμονιζόμενος πλήρως με το αίτημα του Κινήματός μας για την άμεση ενεργοποίηση των Επιτροπών Ανασυγκρότηης των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων είναι και οι Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Παπάγου – Χολαργού.
Ως εκ τούτου, θεώρησα αναγκαίο να σας απευθύνω την παρούσα ηλεκτρονική επιστολή, εκφράζοντάς σας τις ευχαριστίες μου για τη φιλοξενία που μας παρείχε η εφημερίδα σας όλα αυτά τα χρόνια, παρά το γεγονός ότι μας άσκησε "αιχμηρή" κριτική ως τοπική πολιτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ, μη παραμελόντας βεβαίως να χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα ακραίους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό μου ! Σε κάθε περίπτωση οι εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα από την κριτική σας ήταν σημαντικές και γόνιμες.   



Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας, ευχόμενος καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο έργο σας.



Καλή αντάμωση στην τοπική μας κοινωνία.



Δημήτρης Χ. Μονογυιός"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ευχαριστούμε τον Δ. Μονογιό για την επιστολή του η οποία αν μη τι άλλο, δείχνει ήθος. Αναφορικά με την "αιχμηρή" κριτική και τους "ακραίους χαρακτηρισμούς", θα συμφωνήσουμε ως προς τον πρώτο προσδιορισμό. Το "ακραίο", καλύτερα θα πρέπει να το αναζητήσετε στην ακραία και αντισυνταγματική και πολιτική εξαπάτησης του λαού που ακολούθησε το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, μπολιασμένη με την αντίστοιχη εγκληματική πολιτική του σημερινού Προέδρου του κόμματός σας (βλέπε ομολογιούχους Δημοσίου κ.λ.π.). Ενδεχομένως αγαπητέ κύριε Μονογιέ, εάν κι εσείς ως τοπική κομματική οργάνωση ασκούσατε πιο δριμεία κριτική προς την ηγεσία, τότε ίσως να βάζατε χαλινάρια σε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ!
Σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια του αγώνα σας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου