Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


ΓΟΝΕΙΣ: Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΌ 5-6 ΑΤΟΜΑ!
Εισαγγελέας και περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε πριν από λίγη ώρα στο 1ο Λύκειο Χολαργού προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα της κατάληψης του Λυκείου. Ενδεχομένως, η ίδια παρουσία των Αρχών να βρεθεί και στο 1ο Γυμνάσιο, το οποίο επίσης τελεί υπό κατάληψη από χθες το πρωί. 
Σκοπός των καθηγητών αλλά και των Αρχών είναι να βρεθεί λύση μέσω διαλόγου, πριν παρθούν δραστικές αποφάσεις. 
Πάντως όπως μας ενημερώνουν γονείς, η κατάληψη ελέγχεται από συγκεκριμένα άτομα, δύο εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Υπάρχουν δε, όπως πάντα λένε γονείς, και δύο μαθητές οι οποίοι ανήκουν ενεργά στο χώρο του Κ.Κ.Ε. 

15 σχόλια:

  1. Και συγχαρητήρια που τρομπάρετε, είναι 6 άτομα που κινούν την κατάλληψη ΤΕΛΟΣ δεν θα βάζετε ταμπέλες ζώα, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία αλλά καθαρή μαλακία στον εγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και από όσο ξέρω δεν υπήρχε εισαγγελέας. Και θα μάθουμε σύντομα πόσο πολύ προσπάθησαν για διάλογο. Αν δεν ξέρετε τι λέτε, μην το λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΩΑ!!! θελετε να λεγεστε ανεξαρτητοι και διπλωματικοι!!! Ποιοι κρυβεστε πισω απο αυτο το μπλογκ αραγε? Χ.Α. ή Λ.Α.Ο.Σ. ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ ΔΕΝ υπήρχανε,αλλοδαποί ΔΕΝ αποκαλούνται,αποκαλούνται Έλληνες υπήκοοι,εισαγγελέας ΔΕΝ υπήρξε.Αυτά για τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 6 ΑΤΟΜΑ!
    2.ΝΑ ΜΑΖΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ!
    3.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!
    4.ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ! ΩΡΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οχι μονο 6 ατομα παρα πολλα ηταν και ποιο διαλογο οτι βαρεσανε τα παιδια οι " αστυνομικοι" γιατι δε το λεει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με αυτα που κανετε δινετε περισσοτερους λογους/αιτηματα στα παιδια για καταληψεις ρεε!-.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κυριε βραχιολιδη η λεξη αλλοδαποι δεν αρμοζει σε εναν δημοσιογραφο αν θελετε να λεγεστε δημοσιογραφος τουλαχιστον να κανετε βασιμο ρεπορταζ και οχι να μιλατε με αερολογιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. GT I FOTOGRAFIA ANEKSARTITE PARATIRITI DIXNEI MONO EKSW APO TO SXOLEIO ?? GT DN DIXNEIS K MESA AFTA TA " 5-6 " PAIDIA MAZI ME ALOUS 100+ MA9ITES APO PISW EE? PION EISAGELEA EIDATE NA ERXETE ? GT DN ANAFEREIS TN KATAXRHSH EKSUSIAS TWN ASTINOMIKWN ENANDIA STA PAIDIA , GIA SOVAREFTETOI K MN KRIVESTE PISW APO MIKRO SAS DAXTILAKI POLOI TA EIDAN TI EGEINAN
    ΓΙΑΤΙ Η ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΔΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΚΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "5-6" ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 100+ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΕΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ?? ΠΙΟΝ ΕΙΣΑΓΕΛΕΑ ΕΙΧΑΝΕ ΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΝ ΕΙΔΕ !! ?? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ" ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΥΒΡΕΩΣ; ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΗΜΕΔΑΠΟΣ" ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ"! ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΌΜΩΣ ΣΕ ΣΑΣ; ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ ΥΒΡΗ; ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοι που ηταν εκει μεσα ξερουν καλυτερα τι συνεβη!Μαλλον κυριε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ δεν ενημερωθηκατε για το γεγονος οτι οι αστυνομικοι χτηπησαν τρια παιδια εκ των οποιων η μια ηταν κοπελα για να προστατευσουν την σωματικη τους ακεραιοτητα.Να προστατευτουν απο ποιους απο τα 16χρονα?Αυτο σημαινει ελειψη παιδειας!ελεος!

      Διαγραφή
  12. Δηλαδη αμα δεν ηταν αλλοδαποι και ηταν ελληνες δεν θα σας πειραζε???
    Αυτος ο διαχωρισμος γινεται καθαρα για να υποσκελισει εναν συλλογικο αγωνα των μαθητων και να περασει το μηνυμα οτι οι μεταναστες δεν εχουν δικαιωμα να διαμαρτυρονται!!!Δεν περιμεναμε τιποτα καλυτερο απο τα παπαγαλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι μετανάστες από τη στιγμή που διδάσκονται,μεγαλώνουν και γεννιούνται σε μία χώρα δικαιοματικά μπορούν να διαμαρτύρονται για το οτιδήποτε!Αν εσύ είσαι ρατσιστής ή κανένα μέλος της Χ.Α. πρόβλημά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO MONO POU SXOLIASES HTAN TO ALLODAPOS??AUTA POU EXEIS GRAPSEI SVHSTA GIATI EISAI PALIOFASISTAS KAI LES TA MISA!ELA PARE SYNENTEUKSH APO TA XTYPHMENA PAIDIA!!!ELA DES LIGO TI EGINE!ENHMERWSOU KAI NTROPH SOU POU SOU EDWSAN TO DIKAIWMA NA GRAFEIS ''PARATHRHTH''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή