Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

19ΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΝΕΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΤΗΣ SIRINA!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ

peripterou2
Όλα ξεκίνησαν από το περίπτερο του πατέρα της, όπου εργάζεται η 19χρονη καλονή Σάνι.


Οι πελάτες την λατρεύουν, αφού συνηθίζει να εργάζεται στο περίπτερο, χωρίς να φορά τα εσώρουχά της. Πώς να μην την λατρεύουν με τέτοια διάχυτη προκλητικότητα. Για το καλό του μαγαζιού και την αύξηση της δουλειάς του μπαμπά της...
Ο χρόνος που είχε η 19χρονη Ελληνο-Ουγγαρέζα (ο πατέρας της είναι Έλληνας και η μητέρα της κατάγεται από την Ουγγαρία), στην διάθεσή της ήταν άφθονος και με τον καιρό άρχισε να γίνεται φανατική αναγνώστρια του περιοδικού Sirina! Διάβασμα στο διάβασμα, η κοπέλα εθίστηκε και κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι θα ήταν καλή ευκαιρία, με τόσα κάλη που διαθέτει να τα χρησιμοποιήσει γα να κερδίσει περισσότερα λεφτά. Λίγο η κρίση, λίγο η έμφυτη, ορμονική διάθεση την οδήγησαν στην τελική απόφαση.
peripterou
Έτσι, μετά από λίγο καιρό, η Σάνι αποφάσισε πως ήθελε να γίνει πορνοστάρ! Σύντομα λοιπόν θα απολαύσετε την 19χρονη καλλονή σε επόμενη παραγωγή της εταιρίας... Μετά την Τζούλια, την Ντούβλη, την δημοσιογράφο Χριστίνα Ρουσάκη, πρωταγωνίστρια των ελληνικών σκληρών πορνό θα είναι η 19χρονη Σίνα. Προς το παρόν, γνωρίστε τις καμπύλες της και απολαύστε την εν ώρα εργασίας στο περίπτερο...!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου