Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ E.N.D. !!!


stourn-tomsen
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Την χαρακτηρίζει αστεία ενώ –όπως λέει- δεν έχει λάβει προσφορά!
Πανικός φαίνεται πως έχει καταλάβει τον κ. Στουρνάρα και την τρόικα των οποίων οι διαβουλεύσεις βρίσκονται στο πιο κρίσιμο στάδιο, με την εμφάνιση των εκπροσώπων της E.N.D. οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της χώρας προσφέροντας το ιλιγγιώδες ποσό των 600 δις δολαρίων!

Ο πανικός υποκρύπτεται με την προσεκτική και νηφάλια ανάγνωση της ανακοίνωσης του Υπουργείου Οικονομικών, αναφορικά με την εξαγορά του ελληνικού χρέους από την E.N.D. Η επιδερμική και αφοριστική ανακοίνωσή του Υπουργείου, χωρίς μάλιστα να επιζητεί να μάθει λεπτομέρειες από τους εκπροσώπους της E.N.D. για την απίθανη προσφορά τους, κάποιοι θεωρούν ότι βάζει τέλος στο σοβαρό αυτό θέμα!
Η ανακοίνωση του Υπουργείου, δηλαδή του κ. Στουρνάρα, φαίνεται ότι έχει υπαγορευτεί από τον Τόμσεν και τους άλλους δανειστές. Φτιάχτηκε υπό την καθοδήγησή τους. Προσέξτε πόσο γελοιωδώς και με αντιφάσεις, ο κ. Στουρνάρας διά του Υπουργείου Οικονομικών απαντάει στους «ομογενείς» που προσφέρουν την εξαγορά του δημόσιου χρέους. Από την μια ισχυρίζεται ότι στο υπουργείο δεν έχουν λάβει καμία προσφορά για τα 600 δις ευρώ και από την άλλη την χαρακτηρίζει «αστεία»!!! Πώς ρε χαρακτηρίζετε αστείο κάτι το οποίο δεν έχετε δει;
Μιλάει για «φημολογούμενα 600 δις δολάρια», όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βγάλει στη δημοσιότητα μέσα από το διαδίκτυο όλα τα έγγραφα τα οποία δείχνουν την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων!
Η ανακοίνωση του κ. Στουρνάρα έχει ως εξής: «Από το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ουδεμία πρόταση, προσφορά ή ενημέρωση έχει γίνει στο υπουργείο και στην κυβέρνηση γενικότερα, σε σχέση με τα φημολογούμενα 600 δισ. ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρωθεί για να επενδυθούν στην Ελλάδα.
Τη στιγμή που καταβάλλεται μια τιτάνια προσπάθεια για να κλείσουμε ένα πακέτο δαπανών 11,5 δισ. ευρώ και να εξασφαλίσουμε την επόμενη δόση του δανείου των εταίρων μας, οποιαδήποτε πληροφορία «ανακάλυψης θησαυρών» που προσφέρονται για την αποπληρωμή των χρεών μας, μόνο ως αστείο μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Επειδή, όμως, ο ελληνικός λαός έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αιματηρές θυσίες για να βγούμε από την κρίση, θα ήταν συνετό οι διάφοροι χρυσοθήρες να επιδεικνύουν τουλάχιστον μια στοιχειώδη σοβαρότητα».
Χωρίς να δουν έγγραφα, χαρτιά, αν και επαναλαμβάνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης τα έβγαλε φόρα-παρτίδα στο διαδίκτυο, έσπευσε ο κ. Στουρνάρας να χαρακτηρίσει φήμες την όλη ιστορία, ζητώντας «στοιχειώδη σοβαρόιτητα» από τους «χρυσοθήρες» της E.N.D.!
Και αυτή η ανακοίνωση λέγεται σοβαρή; Επιμένω ότι πρόκειται για δήλωση υπαγορευμένη από την τρόικα.

1 σχόλιο:

  1. πόσο λανθασμένα να ειναι ολα πια;
    α) 60 marycroft avenue unit 4 woodbridge ontario
    αν πατε εκει με google earth (street view) θα βρειτε καποιες αποθήκες, νταλίκες, παρκιγκ κλπ
    β) το google maps επίσης θα σας γράψει ότι ειναι ontario L4L 5Y6 κι όχι L4L 5Y5 όπως γράφει η σφραγίδα στο έγγραφο.
    γ) βαλαμε στο google το ονομα της εταιρίας και δεν υπαρχει αποτέλεσμα
    "federal stock transfer and custody agent incorporated" - did not match any documents.

    ΑπάντησηΔιαγραφή