Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΟΙ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΕΣ των 600 ΔΙΣ! ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ "NTΑΛΑΒΕΡΙΤΖΗΔΩΝ" ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ & ΟΜΟΛΟΓΑ!

SORRAS-LAMRAKIS
αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
του Μάκη Βραχιολίδη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο "Τραπεζίτης" ... των 600 δις είναι ο Διαμαντόπουλος. Στην ίδια ομάδα ο Κων. Σαμπράκος, σύμβουλος της Ομάδας Σωτηρίας της Ελλάδας, είναι κυνηγοί έργων τέχνης και ομολόγων και συνεταιράκια από πολλού... Έχουν ξαναδράσει στην Ελλάδα με την ίδια μέθοδο προσέγγισης με την ελληνική κυβέρνηση, όπως κάνουν σήμερα. Εμφανίζουν μόνον κάποια έωλα χαρτιά, αλλά όχι και παραδάκι, αφού δεν έχουν γρόσι!
Στην ομάδα "σωτηρίας της Ελλάδας" υπάρχουν κι άλλοι: ένας Κύπριος Πρόξενος, ένας Έλληνας... "νονός" της νύχτας στην Τσεχία και δεν ξέρουμε πόσοι ακόμη.. λάτρεις ομολόγων και έργων τέχνης!
Η εισαγγελική έρευνα θα βγάλει πολλά στο φως...
Η υπόθεση με τα 600 ΔΙΣ φαίνεται πως έχει ... βάθος αμέτρητον. Οι εμπλεκόμενοι είναι πολλοί περισσότεροι, οι οποίοι ανεξάρτητα από τις όποιες επίσημες ιδιότητες τους, δρουν και ως κυνηγοί έργων τέχνης και ομολόγων. Δεν έχουν φράγκο-ρευστό, (εξασφαλίζουν όμως χαρτιά) αλλά κυνηγάνε να πιάσουν την καλή, στοχεύοντας σε κατόχους διαφόρων αξιών .Ιδού το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε "απατεώνες" τους απεσταλμένους των ομογενών... που ήρθαν να σώσουν την Ελλάδα με τα 600 δις. Ο ίδιος ο Γεωργιάδης, είπε επίσης, πως οι τρείς μάγοι με τα δήθεν εξακόσια δις .. δεν έχουν φράγκο! Και βέβαια υπέβαλε μήνυση εναντίον τους.
Η δική μας έρευνα συνέλεξε τα εξής στοιχεία:
1) Φαίνεται –θα το δείτε πιο κάτω- ότι αυτή η ομάδα που πρωταγωνιστεί στα 600 δισ , λειτουργεί ομού από πολύ καιρό με αντικείμενο "εργασιών" το ...κυνήγι ...ομολόγων κι άλλων χρηματοοικονομικών αξιών, αλλά και έργων τέχνης...αντιγράφων μεγάλων ζωγράφων (αναφέρθηκε ένα έργο του Νταλί) ή και γνησίων.
2) Δεν υπάρχει Τράπεζα στον Καναδά όπου έχουν κατατεθεί τα 600 δισ, αλλά ένα "κατάστημα" καταθετήριο, επενδύσεων (ομολόγων άλλων αξιών )με το όνομα «Diamond & Diamond Merchant Banking Group» , που ανήκει σε κάποιον Διαμαντόπουλο, ή αδελφούς Διαμαντόπουλοι, που όμως στο Οντάριο, υπάρχει και δικηγορικό γραφείο με την ίδια φίρμα diamond & diamond που εξειδικεύεται στα τροχαία ατυχήματα...Μήπως είναι το ίδιο; Με διαφορετική μάσκα;

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ...
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Διαμαντόπουλος αυτός είναι κολλητός και συνεταίρος του εμφανισθέντος από εκπομπή του Σ.Χίου, ως ευυπόληπτου πολίτη κ. Κων/νου Σαμπράκου. Αμφότεροι είναι κυνηγοί έργων τέχνης και ομολόγων. Ο Σαμπράκος φέρεται ως δωδεκαθεϊστής και αρχαιολάτρης, εκ των ιδρυτικών μελών της θρησκείας αυτής όπως αναγνωρίστηκε από τα ελληνικά δικαστήρια.. Διατηρεί δε επί έτη καφετέρια στο τέρμα της Πατησίων. Πάντως, οι κινήσεις κι οι εμπλοκές του εν λόγω σε χρηματοοικονομικές υποθέσεις δεν εναρμονίζονται με τις αξίες και τα πιστεύω των Αρχαιόθρησκων Ελλήνων και οι οποίοι του σέρνουν ουκ ολίγα.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα δράσης της ομάδας, από τα πολλά που ξέρουμε: Ο Σαμπράκος έβαλε στο μάτι κάποια έργα τέχνης που κατείχε Αθηναίος. Τον προσήγγισε, παζάρεψε, αλλά το πράγμα δεν τσούλησε.και μετά όλως αιφνιδίως εμφανίστηκε στον κάτοχο των αξιών ο άλλος ..δήθεν άσχετος ενδιαφερόμενος, ο Διαμανόπουλος εκ Καναδά... μετά άλλος κι άλλος, μέχρις ότου κάποιος τους "ρίξει τον πελάτη" ... Φυσικά ποτέ δεν δίνουν ρευστό, όταν προκύψει συμφωνία, αλλά χαρτιά-ομόλογα και κάτι τέτοια αεριτζίδικα. Έτσι ακριβώς δουλεύει η ομάδα, που δρα διεθνώς...

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ.ΚΑΡΥΩΤΗΣ...
Ο καθηγητής Καρυώτης ανήκε στην ομάδα E.N.D., ως αντιπρόεδρος και υπέβαλε την παραίτησή του προχθές, στις 12 Σεπτεμβρίου, διότι όπως δήλωσε "κάτι δεν πήγαινε καλά με την οργάνωση αυτή"...σωτηρίας της Ελλάδας και πως τα μέλη της ήσαν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και δωδεκαθεϊστές (προφανώς θα εννοούσε τον Σαμπράκο, δεδηλωμένο δωδεκαθεϊστή..). Άλλωστε ο Σαμπράκος εμφανίζεται στο καθ΄ολα περίεργο αυτό σωτήριο ..εκ του πουθενά σχήμα, ως Σύμβουλος. Τώρα, τι συμβουλές μπορεί να δώσει ένας καφετζής, καφετεριατζής, αυτό ας το απαντήσει ο κολλητός του Διαμαντόπουλος και ψευδοτραπεζίτης! Και συνεταίρος του στο κυνήγι ομολόγων και έργων τέχνης!

Η ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
samprakos-markopoulou
΄Η γυναίκα του κ. Κώστα Σαμπράκου, είναι η δημοσιογράφος Μαριλύ-Μαρία Μαρκοπούλου.
Η κ. Μαριλύ-Μαρία Μαρκοπούλου-Σαμπράκου, είναι παλαιά δημοσιογράφος, με εμπειρία στο αστυνομικό ρεπορτάζ και εργάζεται στον «Αδέσμευτο Τύπο» του Δημήτρη Ρίζου,.
-----------------------------------------
ΦΩΤΟ:Ο Κων. Σαμπράκος Δωδεκαθεϊστής και η όμορφη γυναίκα του δημοσιογράφος, επίσης οπαδός της Αρχαιοθρησκείας, σε εκδήλωση Δωδεκαθεϊαστών.. Αυτή είναι η ορίτζηναλ φωτογραφία Σαμπράκου και Μαριλύ-Μαρίας Μαρκοπούλου. ΄Αλλη φωτογραφία του ζεύγους δεν θα βρείτε στο διαδίκτυο.
----------------------------------------------------------
Όσο να πεις, μια δημοσιογράφος μπορεί να κάνει και τον Σύμβουλο, ακόμη και στην θολή E.N.D, αλλά ένας καφετζής Σαμπράκος, πάει πολύ. Είναι η δεν είναι, η δημοσιογράφος Μαρκοπούλου-Σαμπράκου, γνώστης της ιστορίας των 600 δις ...των Ομογενών, κίνηση στην οποία πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της; Φυσικά αναφέρουμε πιο πάνω δήλωσή της, σε ανύποπτο προ ετών χρόνο, πως δεν ανακατεύεται στις δουλειές του άντρα της.. Και τι κουβεντιάζει το αντρόγυνο; Αυγά καθαρίζουν; Πάντως, η Μαριλύ Μαρκοπούλου, όχι μόνον ήταν παρούσα στη συνέντευξη τύπου της Ε.Ν.D. στο PRESIDENT αλλά ήταν και επί της υποδοχής και μοίρασε έντυπο υλικό στους δημοσιογράφους.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΥΝΗΓΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ & ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
Πάμε παρακάτω:
Στην ομάδα υπάρχει ένας Κύπριος πρόξενος, επίσης κυνηγός έργων τέχνης, σε χώρα της τέως ΕΣΣΔ, ένας Έλληνας νονός της νύχτας στην Τσεχία –ξέρουμε το όνομά του Δήμου...-Και το λέμε αυτό διότι αναφέρθηκε από την ειδησεογραφία και ...εταιρία της Τσεχίας...που "μετέχει" ...φιλότιμα στα ...στην "επιχείρηση 600 δις...Για την Ελλάδα" (ποιά ή εταιρία του Δήμου;...)
Η ομάδα αυτή κυνηγών έργων τέχνης και ομολόγων, επιδιώκει να προσεγγίζει κατόχους έργων ή άλλων αξιών".. με διάφορα κολπάκια Τραπεζιτικά, Δεν έχει ρευστό, αλλά εξασφαλίζει κέρδη με τη "διακίνηση" των επιβεβαιωτικών- εξουσιοδοτικών ... χαρτιών για έργα κι ομόλογα...που εξασφαλίζει από τους ...πελάτες της!
Το παιχνίδι αυτό, το ίδιο απαράλλαχτα το έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα, σε ιδιωτικές συναλλαγές επιχειρώντας να αγοράσουν χωρίς φράγκο,...μεγάλης αξίας έργα τέχνης. Οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι, Διαμαντόπουλος, Σαμπράκος , πρόξενος Κύπριος-ξέρουμε το όνομά του κ. Χριστο......- και ο Δήμος από τη Τσεχία, που είναι μεταξύ τους φίλοι, "χτυπάνε" το στόχο τους δήθεν ανεξάρτητα, ο ένας από τον άλλον ...σαν να μη γνωρίζονται μεταξύ τους, ενώ είναι συνεταιράκια , κι από κοινού κάνουν τα μεγαλεπίβουλα σχέδιά τους. Κι όποιος από αυτούς πετύχει να συμφωνήσει με τον πελάτη, τον οποίο πρωτίστως επιδιώκουν να αποσπάσουν την υπογραφή του για τη διαχείριση των έργων του ή ομολόγων του, τότε όλα είναι μια χαρά.
Άτομο που ενεπλάκη σε ανύποπτο χρόνο μαζί τους, αλλά δεν την πάτησε, είπε:
--Το σενάριο μού είναι γνωστό, όπως και τα άτομα αυτά. Εκείνο που νομίζω ότι επιδιώκουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι να εξασφαλίσουν ένα χαρτί υποσχετικής πως δηλαδή η κυβέρνηση αποδέχεται τα 600 δις...ή κάτι άλλο εξασφαλιστικό κ.λ.π κι από κει και πέρα τους ανοίγεται ο δρόμος να συλλέξουν αμύθητο πλούτο, την ώρα που οι ίδιοι δεν έχουν φράγκο, όπως εύστοχα επεσήμανε ό Άδωνις Γεωργιάδης και επιβεβαίωσε ο καθηγητής κι αντιπρόεδρος της οργάνωσής τους κ. Καρυωτάκης.
Ο καθηγητής προκείμενου να αποδράσει από το σχήμα αυτό της E.N.D. υποκρίθηκε ... ότι του ανατέθηκε ένα έργο από την Κυβέρνηση, πράγμα ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του ως αντιπροέδρου της οργάνωσης E.N.D. -Σώρρα.. Θα μπορούσε όμως να μην αποδεχθεί τη κυβερνητική θέση, αν η οργάνωση του... κατέβαλε τα ίδια χρήματα...
--Μα αφού ξέρεις πως δεν έχουμε ρευστό, πώς να σε πληρώσουμε; του αντέτειναν. Κι έτσι δραπέτευσε από την ομάδα των σωτήρων του έθνους!
Όλα αυτά «δένουν» μεταξύ τους. Διότι οι πρωταγωνιστές συνδέονται μεταξύ τους διαχρονικά, σε άγρια παιχνίδια εξασφάλισης έργων τέχνης και χειρόγραφων αξιών! Δυνατόν η απόπειρα τους να προσεγγίσουν την κυβέρνηση να έχει σύμφωνα με το πλάνο τους, στοιχεία αξιοποίησης του ...οράματός τους, αλλά υπάρχουν πολλά ... «αλλά».
Τα στοιχεία δικαιώνουν την κυβέρνηση η οποία δεν μάσησε! Απομένει στη δικαιοσύνη να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση αυτή. Όλα δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με ομάδα άφραγκη που επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τις ελπίδες ενός ολάκερου έθνους.
Θα μπορούσαν εντούτοις, αν δεν είχαν άλλα τεθλασμένα στο μυαλό τους να κάνανε το απλούστερο, και χωρίς φανφάρες: Να πήγαιναν στον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να του κατέθεταν το τσεκ των 600 δις, διασφαλίζοντας φυσικά τους όρους που θέτουν. Δεν το έπραξαν, διότι πολύ απλά επιδιώκουν, εκμεταλλευόμενοι τις ελπίδες του λαού, να καρπωθούν οι ίδιοι κέρδη, με αέρα κοπανιστό!

σχόλιο makeleio.gr
****(Oιοσδήποτε από τους αναφερόμενους στο ρεπορταζ έχει κάθε δικαίωμα να απαντήσει, εαν θεωρεί ότι θίγεται ή έχει κάτι να πει. Εμείς εδώ δεν αρνηθήκαμε τον διάλογο σε κανέναν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου