Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ!


soupermarket

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ...ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ!
Σε αυτή την χώρα με το διαλυμένο κοινωνικό κράτος μετά τα γενόσημα (τα φάρμακα-μαϊμού) τώρα πλέον με ...υγειονομική διάταξη των υπουργείων Ανάπτυξης και Υγείας επιτρέπετα η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας. Ακόμη και τα σάπια τρόφιμα, αυτά δηλάδή που ψάχνουν να βρουν στα σκουπίδια οι άστεγοι και οι πένητες, θα δίνονται από τα S. Markets σε ...τιμή ευκαιρίας!!!
Μετά τα μεταλαγμένα, μπαίνουν πλέον επισήμως στην ζωή μας τα "τρόφιμα περασμένης διατηρησιμότητας". Τα τρόφιμα junk!
Όπως αναφέρεται στην νέα υγειονομική διάταξη, από 'δω και στο εξής θα "επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά, θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα, η φράση ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ".
Ο χρόνος "περασμένης διατηρησιμότητας" πιθανώς θα κυμαίνεται από μία βδομάδα μέχρι τρεις μήνες, ενώ "την αποκλειστική ευθύνη, για την καλή υγιεινή κατάσταση των προϊόντων φέρει ο πωλητής"!!! 
Εάν τα παραπάνω τα συνδυάσετε με όσα δήλώσε η Αμερικανίδα υπουργός εξωτερικών Χίλαρυ Κλίντον, ότι στην προτεραιότητα της πολιτικής των ΗΠΑ είναι ο έλεγχος των πληθυσμών της γης, τότε μπορείτε να καταλάβετε που πάει οι Ελλάδα και οι Έλληνες! 
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου