Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ!


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: ΞΥΔΗΣ ΚΑΙ 30 ΜΕΡΕΣ-ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ TO ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ "ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ" k.  ΘΑΝΑΣΗ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ

Με λύπη μας αλλά και με αγανάκτηση παρακολουθούμε την συστηματική και μεθοδευμένη επίθεση σε πρόσωπο με μεγάλο έργο και ιστορία στον Χολαργό, του τ. Προέδρου του Δ.Σ. και Αντιδημάρχου κ. Θανάση Αυγουρόπουλου, ο οποίος υπήρξε από τους κυριότερους συντελεστές στο έργο της Διοικήσεως του Δημήτρη Νικολάου και των Ενεργών Δημοτώνκαι ειδικότερα στον Τομέα της Καθαριότητας.
Aπαντάμε στον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ξύδη ότι είναι  ντροπή  να κατηγορεί για  ανάρμοστη συμπεριφορά  τον κ. Αυγουρόπουλο διότι είναι τελείως άδικο και εφόσον το κάνει   για προσωπικούς του λόγους είναι λυπηρό φαινόμενο.
Όσο για τον εκδότη της Τοπικής Εφημερίδας 30μέρες κ. Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και στραβός να είναι κάποιος βλέπει για ποιους λόγους στηρίζει τον κ.  Βασίλη Ξύδη, αρκεί και μόνο να παρατηρήσει  σε κάθε τεύχος εκδόσεως της εφημερίδας 30μέρες,  πόσες καταχωρήσεις υπάρχουν και φυσικά με το ανάλογο  τεράστιο οικονομικό όφελος!....
Όσο για την  απίστευτη εμπάθεια του κ. Χάρη Κουγιουμτζόπουλου στο πρόσωπο του τ.Δημάρχου Χολαργού κ. Δημήτρη Νικολάου, εμείς και οι «Ενεργοί Δημότες» συνιστούμε στον «πληρωμένο» εκδότη να περιμένει με υπομονή το αποτέλεσμα  των προσεχών εκλογών του 2014!
Δημήτρης Νικολάου
Τ. Δήμαρχος Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος  Μειοψηφίας                   Xολαργός 22-10-2012
Φανερωμένης 45-15562 Χολαργός
Fax & Tηλ: 210-6537395/6979-976400
Ε-mail:d.n.nikolaou@hotmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου