Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ…


ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΊΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑΣ…ΙΣΧΥΤΙΖΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..

Είναι γνωστές οι ψευδολογίες που εκπέμπονται από φανατικούς, λακέδες των κομμάτων και ιδιαίτερα οι προερχόμενες από κομμουνιστο-ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ, όπου το ψέμα ήταν και είναι σύμφυτο με την ύπαρξή τους, όπως έχει αποδείξει η ιστορική πείρα..Δείτε πιο κάτω τι ανακάλυψε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μια βελόνα μέσα στα άχυρα…
Προφανώς οι ισχυρισμοί της να είναι αληθινοί, αλλά πάντως οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν τον ιερό βράχο και πήραν τη Γερμανική σημαία, έστω από κουτί… Κι αυτό είναι το σημαντικό!Τόλμησαν! Είχαν ΚΌΤΣΙΑ Τώρα αν δεν κυμάτιζε το αιματοβαμμένο σύμβουλο των Γερμανών (όχι Ναζί.. έτσι;)..
Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει τον Μανώλη Γλέζο παλαίμαχο σταλινολάτρη και φιλοξενεί ενυπόγραφο κείμενο σύμφωνα με το οποίο αποκαλείται ψέμα το γεγονός ότι ο Μανώλης Γλέζος με τον Απ. Σάντα κατέβασαν τη γερμανική σημαία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

”Πιθανολογώ, ότι ο αμετανόητος νοσταλγός του «πατερούλη» (Στάλιν), του Χότζα και άλλων «αστέρων» του εγκληματικού κομμουνιστικού πανθέου, βρίσκει την ευκαιρία -τώρα που έρχεται η 28η Οκτωβρίου- να μας υπενθυμίσει τον ψεύτικο «ηρωισμό» του. Το έχω αναφέρει στο παρελθόν και με την ευκαιρία το επαναλαμβάνω και τώρα: είναι τεράστιο ΨΕΥΔΟΣ ότι ο Γλέζος κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη! Και εξηγούμε: ο Γλέζος ισχυρίζεται ότι μαζί με τον Απ. Σάντα εισήλθαν νύχτα στον Ιερό Βράχο και κατέβασαν την «μισητή σβάστικα» που υποτίθεται πως κυμάτιζε στον ιστό της. Όμως, αυτό ήταν αδύνατον! Διότι, όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου. Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία. Άρα, οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν ανενόχλητοι στην αφύλακτη Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από κάποιο κουτί, εντός του οποίου ήταν τοποθετημένη και διπλωμένη. Που είναι, λοιπόν, ο ηρωισμός των;”
Να κάτι τέτοιες μαλακίες λένε και γίνονται καταγέλαστοι…
Δηλαδή δεν είναι ηρωϊσμος α) να ανεβούν μεσάνυχτα στην Ακρόπολη και β) βούλησή τους να ξεφτιλήσουν το γερμανικό σύμβολο
press-vision.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως γνωστόν, η έπαρση και υποστολή της σημαίας γίνεται στα στρατόπεδα, πχ στο ΓΕΣ(Στρατόπεδο Παπάγου) που βρίσκεται στο σταθμό "Εθνική Αμυνα" ή στο στρατιωτικό εργοστάσιο βάσεως (Στρατόπεδο Ανχου(ΠΖ) Πλέσσα Μιχαήλ) που βρίσκεται απέναντι από τη "Σωτηρία" κλπ.
    Σε χώρους μη στρατιωτικούς, όπως η Ακρόπολη ή το Δημαρχείο ή ο Λυκαβητός ή η Βουλή κλπ, η σημαία είναι ανηρτημένη στον ιστό επί 24ώρου βάσεως. Η επίμαχη θέση, δηλ. η Ακρόπολη, ΔΕΝ ΗΤΑΝ/ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στρατόπεδο (εκτός της περιόδου της Επαναστάσεως του ’21) και, συνεπώς, εκεί ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ο κανών οτι γίνεται έπαρση και υποστολή της σημαίας κάθε πρωί και βράδυ αντίστοιχα. Προς επιβεβαίωση, μεταβήτε ένα βράδυ στην Ακρόπολη, να διαπιστώσετε αν η σημαία είναι στη θέση της ή όχι.
    Συμπέρασμα: Δεν υιοθετούμε άκριτα κάθε πληροφορία ή αναφορά που περιέρχεται σε γνώση μας, δημιουργώντας «εντυπώσεις» στον κόσμο ή, έστω, δεν αφήνουμε ασχολίαστα άρθρα αμφιβόλου ακριβείας και αληθείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή