Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΣΤΑΖΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ! «ΜΑΪΜΟΥ» Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!



 ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΒΛΕΠΠΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και την πρωινή εκπομπή του, ο Γ. Τράγκας κατέδειξε τον περίεργο ρόλο που παίζει αντιπολιτευόμενος την τρόικα και την Μέρκελ. Ενώ τις τελευταίες μέρες ο τόπος και κυρίως το διαδίκτυο βοούν για την επίσκεψη των ομογενών, εκπροσώπων της E.N.D. (National End Debt), οι οποίοι δηλώνουν ότι μπορούν άμεσα να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της χώρας, έχοντας καταθέσει 600 δις δολάρια σε Τράπεζα του Καναδά, ο Γ. Τράγκας, αν και ευφυής-έμπειρος  δημοσιογράφος, απαξίωσε με τον χειρότερο τρόπο την περίπτωση των ομογενών. Είπε συγκεκριμένα: «Για τα 600 δισεκατομμύρια δολάρια χρειάζονται βαγόνια τραίνων από ‘δω μέχρι τη Σαγκάη κι από’ κει θα κάνουν στροφή για…  Εάν πιστεύετε ότι μαζεύτηκαν ελληναράδες …».
Σκέτη ειρωνεία και απαξίωση, χωρίς ο Γ. Τράγκας να μπει καν στον κόπο και τη δημοσιογραφική περιέργεια, να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τι είναι αυτά που ισχυρίζονται οι «ελληναράδες»! Προφανώς, το προνόμιο του ελληνόψυχου και αντιστασιακού απέναντι στην λαίλαπα των μνημονίων και της Μέρκελ, το έχει μόνο ο Τράηκας. Θεωρεί μόνο το εαυτό του αντίπαλο δέος των δανειστών και εκφραστή του ελληνισμού. Τρίχες…

Την ώρα που η χώρα έχει ήδη καταληφθεί από τους εχθρούς και όλοι και ειδικά ο Τράγκας, ζητούν παλλαϊκή αντίσταση, την ίδια στιγμή βάζει τρικλοποδιές στους Έλληνες της ομογένειας που προσφέρονται να βοηθήσουν. Χωρίς να τους ακούσει, χωρίς να ελέγξει ποιοι είναι και αν όσα ισχυρίζονται είναι αληθή, ο γνωστός δημοσιογράφος τους απαξιώνει, τους ειρωνεύεται και ουσιαστικά τους ρίχνει στην χλεύη του κοινού.
Η περίπτωση, θυμίζει την Ελληνίδα επιστήμονα Αποστολοπούλου, που με τις έρευνές της στην θεραπεία του καρκίνου του μαστού, προέβαλε την Ελλάδα, αλλά ερχόμενη από την Αυστραλία αντιμετώπισε την δημόσια διαπόμπευση από συναδέλφους της και Μ.Μ.Ε. αναγκάζοντάς την να  επιστρέψει πίσω. Έτσι και σήμερα: ενώ εμφανίζονται ελληνόψυχοι της ομογένειας που προσφέρουν χρήματα για την εξαγορά του δημόσιου χρέους,  ο κ. Τράγκας τους χλευάζει στο πυξ-λαξ δημοσίως και συμπεραίνει αυθαίρετα ότι «αυτά είναι παραμύθια, μην τα πιστεύετε»!
Και ερωτάμε κύριε Τράγκα:  Ποιος Έλληνας θα πίστευε εάν του έλεγαν πριν από τρία χρόνια, ότι το 2012 θα έψαχναν εκατοντάδες συμπατριώτες του στα σκουπίδια για να φάνε; Ποιος θα πίστευε ότι το κράτος θα διαλυόταν από μερικά χρεόγραφα; Θα το πίστευες εσύ κύριε Τράγκα; Και όμως, αυτό ζούμε σήμερα όλοι οι Έλληνες. Γιατί λοιπόν, αφού έχεις πάθει τη ζημιά, γιατί ως έμπειρος δημοσιογράφος που είσαι, δεν θέλεις καν να διαπιστώσεις από κοντά τι διάολο είναι αυτά που ισχυρίζονται οι ομογενείς; Γιατί τους κλείνεις κατάμουτρα την πόρτα με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο; Μόνον η Μέρκελ και οι δανειστές θα αντιδρούσαν όπως αντιδράς εσύ. Βαστάζος τους είσαι; «Μαϊμού» τελικά είναι η αντίσταση που κάνεις κύριε Τράγκα.

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να κλείνεις την πόρτα της ελπίδας στους Έλληνες. Προσφέρεις χείριστο έργο και ο ρόλος σου είναι τουλάχιστον περίεργος. Η στάση σου βοηθά τα συμφέροντα της Μέρκελ και των δανειστών. Μήπως τελικά κάνεις αντιπολίτευση μόνο  και μόνο για να ανεβάζεις τα ποσοστά τηλεθέασης και ακροαματικότητας  των εκπομπών σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου