Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΣΦΑΛΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙ!


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΖΟΡΜΠΑ ΚΑΤΑ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΩΝ!
Μέσα στο πυχτό σκοτάδι βρίσκεται η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. Χωρίς κανένα φωτισμό, τις βραδινές ώρες  αποτελεί στόχο οποιουδήποτε κακοποιού. 
Αυτό τον χώρο, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς και -προφανώς- ο υπουργός κ. Στουρνάρας, θεωρούσαν ασφαλή για να διατηρήσουν την ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στην έδρα της και να μην συγχωνευτεί με την αντίστοιχή του Χολαργού.Ο κ. Ζορμπάς μάλιστα
πραγματοποίησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο-ενημέρωση δημοτών, καλώντας και συνεργεία τηλεόρασης έξω από την τοπική εφορία, προκειμένου να εξαγγείλει τον ανένδοτο αγώνα του να παραμείνει η εφορία στην φυσική έδρα της. Τα τηλεοπτικά συνεργεία τα μάζεψαν κι έφυγαν μόλις είδαν σε τι χώρο σκοτεινό τους έφερε ο Δήμαρχος! 
Ξέρετε τι είπε ο κ. Ζορμπάς, εκεί σε αυτό τον χώρο, για την ΔΟΥ Χολαργού;

Ότι το κτίριο της εφορίας Χολαργού είναι ακατάλληλο, δεν έχει έξοδο κινδύνου, δεν έχει πυροσβεστική κάλυψη!!! Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει "έχω μια βίλα να τους δώσω όπου μέσα έχει και αρκετό χώρο για να φυτέψουν αγγουράκια...", θέλοντας να χλευάσει τον κ. Ξύδη και τους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες ότι δεν έχουν κατάλληλο χώρο για να στεγάσουν τις ανάγκες των ΔΟΥ, μαζί και της Αγίας Παρασκευής! 
Τελικά τα ...αγγουράκια θα τα τρώγει στην βίλα του ο κ. Ζορμπάς μια και η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής μεταφέρεται οριστικά στην αντίστοιχη του Χολαργού. 
Κάποιος από τους συγκεντρωθέντες δημότες, εκφράζοντας το παράπονο και την αγανάκτησή του προς τον κ. Ζορμπά, αναρωτήθηκε: "Τελικά εμείς τα χάσαμε όλα. Και η τροχαία Αγίας Παρασκευής μεταφέρθηκε στα Γλυκά Νερά και η Εφορία μας στον Χολαργό. Τι μας έχει απομείνει πιά;"
Για την ώρα έχουν Δημαρχείο και Δήμαρχο τον κ. Ζορμπά. Εκτός και αν... ο Χολαργός συγχωνεύσει ολόκληρη την Αγία Παρασκευή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου