Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (οδός Φανερωμένης)



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημήτρης Νικολάου
Τ. Δήμαρχος Χολαργού
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας                     Χολαργός 12-10-2012
Φανερωμένης 45-15562 Χολαργός
Τηλ. & Fax: 2106537-395/6979-976400
Email:d.n.nikolaou@hotmail.com

                                      

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ»


Λυπούμεθα  ειλικρινά γιατί αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο απαράδεκτο  συμβάν στον Παιδικό Σταθμό της Φανερωμένης με τα ποντίκια, για να καταγγείλουμε εκτός από την Διοίκηση του Δήμου και την Διευθύντρια του Σταθμού κα Φωτοπούλου που απάντησε δημοσίως τα εξής:

«Παρακαλώ τον πρώην Δήμαρχο να μην κάνει την τρίχα τριχιά. Στον Παιδικό Σταθμό είχε γίνει μυοκτονία τον περασμένο Ιούλιο. Τώρα, εντοπίσαμε μερικά ποντικοκούραδα και καλέσαμε αμέσως για μυοκτονία. ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! Τα παιδιά τα προστατεύουμε , όσο για την διαμαρτυρία του πρώην Δημάρχου που λέει ότι επί Δημαρχίας του δεν υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, να του θυμίσω ότι ο σταθμός της 17ης Νοέμβρη ήταν γεμάτος ποντίκια! Ας είμαστε λίγο σοβαροί».

Κυρία  Φωτοπούλου λυπούμεθα διότι πράγματι είστε μια αξιόλογη υπάλληλος αλλά ψεύδεστε με το να επικαλείστε ότι ποντίκια  είχαν και στο παρελθόν εμφανιστεί στον Παιδικό Σταθμό της 17ης Νοεμβρίου επί Διοικήσεως Νικολάου. Εσείς είσαστε υπάλληλος τότε του Παιδικού Σταθμού Παπάγου. Ρωτήστε και την πρώην Διευθύντρια κα ΄Αρια Βαρδαβάκη και όλες τις Επιμελήτριες του Σταθμού εάν εμφανίστηκαν ποτέ ποντίκια.

Επίσης λυπούμεθα διότι δεν κάνουμε εμείς την   τρίχα τριχιά! Εσείς μόνοι σας ομολογείτε ότι κάνατε έκτακτη μυοκτονία διότι βρήκατε ποντικοκούραδα στα τρόφιμα του Σταθμού και όχι ποντίκια! Άρα τα ποντικοκούραδα τα έκαναν περιστέρια!!!
Λίγο σοβαρότητα και υπευθυνότητα χρειάζεται όταν εμπιστεύονται στα χέρια σας οι Δημότες τα παιδιά τους!

Αυτά και ειλικρινά λυπούμεθα για το έργο σας!

Mε εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Και που να δείτε τα ποντίκια που κυκλοφορούν στο παλαιό σχολείο της οδού Κλειούς 4-6 ........
    Από ποντίκια μέχρι ναρκωτικά και από χώρο σκασιαρχείου μέχρι sex οφθαλμόλουτρα μετά ηχητικής παραστάσεως ,προσωπικά έχω δει και ακούσει επειδή απλά μένω απέναντι !!!
    Η αστυνομία απούσα ,οι τοπικοί άρχοντες στα ....παλαιά τους υποδήματα και ένα οικόπεδο με ένα παλαιό σχολείο μέσα στη βρώμα και στη δυσωδία με νεκρές γάτες ,σκύλους, σκουπίδια και διάφορα άλλα γραφικά ή μη αντικείμενα όπως χρησιμοποιημένα προφυλακτικά !



    ΑπάντησηΔιαγραφή