Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

«Υπήρξε κίνδυνος σοβαρού επεισοδίου στη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής»
ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΚΗ!
Σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 8.30 ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς συγκαλεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο έξω από την ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, με αφορμή την μετακίνηση της συγκεκριμένης εφορίας  στο κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού!  Κηρύσσει ανένδοτο αγώνα, καλεί τα κανάλια και διαλλαλεί την πρόθεσή του να αγωνιστεί για την παραμονή της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στην έδρα της, καταγγέλλοντας παράλληλα για ακαταλληλότητα το κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού! Μάλιστα, όπως πληροφούμαστε θα πει ότι το κτίριο το οποίο υπερηφανεύεται ο Χολαργός ότι είναι ιδιόκτητο, στοίχισε ...ο κούκος αηδόνι στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Συγκεκριμένα, θα ανακοινώσει ότι το κτίριο  της ΔΟΥ Χολαργού ενώ κανονικά θα στοίχιζε 100.000 ευρώ, τελικά πληρώθηκε με 500.000 ευρώ και πως γι'αυτήτην ιστορία παίχτηκαν πολλά σε βάρος των φορολογούμενων πολιτών! 

Τα επιχειρήματα αυτά του Β. Ζορμπά αποτελούν  αντιπερισπασμό στα αντίστοιχα επιχειρήματα πολιτών και του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη ο οποίος κατήγγειλε προσπάθεια εύνοιας υπέρ του κ. Παπαναγιώτου, πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και φίλου του Άκη Τσοχατζόπουλου, ιδιοκτήτη του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η εφορία Αγίας Παρασκευής και η οποία στοιχίζει 25.000 μηνιαίως στο ελληνικό δημόσιο!
Ο κ. Ζορμπάς, προφανώς και δεν εμφανίζεται τυχαία. Παίζει παιχνίδι το οποίο, από την μια μεριά ευνοεί τον ίδιο στο προσωπικό ψηφοθηρικό του κέρδος στην περιοχή του αλλά από την άλλη με την στάση του δείχνει ότι αποτελεί τον μακρύ βραχίονα του ίδιου του Στουρνάρα. Ο υπουργός Οικονομικών, για δικούς του λόγους συνεχίζει να θέλει την παραμονή της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στην έδρα της, μια και  θα εξακολουθήσει να αιμοδοτείται με 25.000 ευρώ ο φίλος του κ. Παπαναγιώτου! 
Σημασία πάντως έχει ότι για μια ακόμη φορά παίζονται παιχνίδια στις πλάτες των πολιτών. Θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του θέματος και θα σας ενημερώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου