Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΟΜΝΕΫ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


stacey-dash-playboy
Η μαύρη γαζέλα, ηθοποιός Στέισι Ντας, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εκφράζοντας τη δημόσια στήριξή της στον υποψήφιο Μιτ Ρόμνεϊ, γυρίζοντας την πλάτη της στον Ομπάμα.
«Ψηφίστε Ρόμνεϋ. Η μόνη επιλογή για το μέλλον σας», έγραψε στη ιστοσελίδα της στο Twitter η ηθοποιός της διάσημης σειράς «CSI» αναρτώντας και μία φωτογραφία της με την αστερόεσσα .

 
Οι αντιδράσεις από υποστηρικτές του πλανητάρχη άρχισαν να πέφτουν βροχή, προβαίνοντας μάλιστα σε προσβλητικά σχόλια επικρίνοντάς την για την απόφασή της να στηρίξει τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για το προεδρικό χρίσμα.
stacey-dash-playboy2
Σχόλια του τύπου «δεν είναι μαύρη αρκετά» ή «μήπως θα έπρεπε να γίνει αυτόχειρας;» καταγράφηκαν στην ιστοσελίδα της. Υπήρχε μάλιστα ένας χρήστης που έγραψε: «Αυτό πονάει αλλά... και μόνο η υποστήριξή σου σ ΄έναν λευκό άντρα αποδεικνύει γιατί δεν πρόκειται να σε παντρευτεί κανένας μαύρος»....
Η κίνηση της όμορφης γαζέλας θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στις εκλογές. Δεν ήταν τυχαία. Με δεδομένο ότι η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων έχει μικρύνει στο ελάχιστο, λαμβάνοντας υπόψη ότι στην μεταξύ τους τηλεοπτική αναμέτρηση ο Ρόμνεϋ επικράτησε, η κίνηση της εντυπωισακής ηθοποιού ίσως σταθεί ικανή να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό υπέρ του Μορμόνου Ρόμνεϋ.
makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. ενταξει, εισαι του πρωκτικου, το χουμε καταλαβει, αλλα βαλε κ λιγο αιδοιο να δουμε οι κατεστραμμενοι που μπαινουμε εδω μεσα ρε φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαντιναδα: δυο δρομους εχει η ζωη, δυο και η γυναικα! και εφοσον εισαι κυμηγος εσυ απλως τουφεκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή