Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΞΥΔΗΣ: ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!



 
"ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ
Αγαπητοί συμπολίτες,
Πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές ότι, μερικά άτομα τα οποία παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για τα δημοτικά μας θέματα, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους, υποστηρίζουν ανεύθυνα ότι ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημοτική κοινότητα Παπάγου και αδιαφορεί για τη δημοτική κοινότητα Χολαργού.
Αυτά τα άτομα, για να στηρίξουν αυτή τη θέση τους, ισχυρίζονται ότι τα περισσότερα έργα που έχουν εκτελεστεί τη διετία 2011-2012 έγιναν στην κοινότητα Παπάγου, πράγμα βέβαια που είναι ανακριβέστατο.
Για να μη δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, και για να σταματήσουν αυτά τα άτομα να διαδίδουν ανυπόστατες πληροφορίες, θεωρούμε υποχρέωσή μας να πληροφορήσουμε τους δημότες μας τα ακόλουθα:
α. Το έτος 2011, η δημοτική αρχή προγραμμάτισε και εκτέλεσε εννέα (9) έργα. Από αυτά:
·          ένα (1) έργο, προϋπολογισμού 11.000,00 €, έγινε  στη δημοτική κοινότητα Παπάγου,
·            πέντε (5) έργα προϋπολογισμού 735.453,00 €, έγιναν στη δημοτική κοινότητα Χολαργού και
·            τρία (3) έργα, προϋπολογισμού 416.400,00 €, έγιναν και στις δύο κοινότητες (αφορούσαν και τις δύο κοινότητες).

β. Το έτος 2012, η δημοτική αρχή έχει προγραμματίσει να γίνουν δέκα (10) έργα. Από αυτά:
·          τέσσερα (4) έργα, προϋπολογισμού 60.400,00 €, έχουν ήδη γίνει στη δημοτική κοινότητα Παπάγου και
·         έξι (6) έργα, προϋπολογισμού 901.315,00 €, προγραμματίστηκαν να γίνουν στη δημοτική κοινότητα Χολαργού. Από αυτά τα έργα, τα τέσσερα (4) έχουν ήδη γίνει ενώ τα υπόλοιπα δύο (2) θα ξεκινήσουν να γίνονται μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
(Σημείωση: στα παραπάνω έργα δεν περιλαμβάνονται τα έργα που είχαν αρχίσει να γίνονται στις δύο κοινότητες όταν ήταν ξεχωριστοί δήμοι)
Από τη σύγκριση των παραπάνω εγκύρων στοιχείων, καταφαίνεται η ανευθυνότητα αυτών που σκόπιμα διαδίδουν ανυπόστατες πληροφορίες, νομίζοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα «εκθέσουν» το Δήμαρχο κατηγορώντας τον ότι μεροληπτεί υπέρ της Κοινότητας Παπάγου. Αυτά τα άτομα θα πρέπει να καταλάβουν ότι η κοινωνία δεν παραπλανάται γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Δήμαρχος αισθάνεται και είναι Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και αγωνίζεται καθημερινά για να προωθηθούν και να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα του ενιαίου δήμου μας, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας επί μία και πλέον διετία.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού"


6 σχόλια:

  1. Το ότι τα ΠΑΣΟΚια συγκυριακά σε έβγαλαν Δήμαρχο -τη δεύτερη Κυριακή- για να μη φάνε το Νικολάου στη μάπα για 17 συναπτά έτη, δεν αναιρεί τίποτα από ό,τι ισχύει. Την ανταπάντηση στην "τεκμηριωμένη απάντησή" σου, θα τη λάβεις σε 20 μήνες, από τους ίδιους τους Χολαργιώτες. Να κατέβεις, όμως, τότε, αυτοπροσώπως. Είναι κρίμα να φάει τη δική σου λέζα οποιοσδήποτε άλλος Παπαγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα έργα περιλαμβάνονται και η θέση της Λαϊκής Αγοράς Χολαργού, το κλείσιμο των Πολυϊατρείων μας, το κλείσιμο των γυμναστηρίων μας, το κλείσιμο των γηπέδων μας, το κλείσιμο του ΚΕΠ μας, η διάλυση του Πνευματικού μας Κέντρου, η διάλυση της κοινωνικής πολιτικής, οι αυξήσεις παντού και τα ποντίκια στους Παιδικούς Σταθμούς; Μωρέ μπράβο! Το ξέραμε ότι οι κατεδαφίσεις κοστίζουν, αλλά όχι και τόσο πολύ πιά. Πόσο κάνει το κάθε ποντίκι μάστορα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα έργα για το Χολαργό περιλαμβάνεται και η άχρηστη μελέτη Απευθείας Ανάθεση στο γαμπρό του Πολύδωρα, ύψους κοντά 50.000€; Εμ έτσι με δέκα μελέτες τα κάλυψες τα ποσά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά τα μάθατε, στο Χολαργό έχουν γίνει +14 έργα, χωρίς να υπολογίζουμε τη Φανερωμένη και τα όμβρια που είχε ξεκινήσει ο Νικολάου. Όποιον κερατά πετύχω να κάνει έργα κρυφά τη νύχτα και να μην τα βλέπουμε, θα τον σκίσω, διότι έτσι δεν μπορώ να μακαρίσω τον καλό μας Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι συνεσταλμένοι οι άνθρωποι ρε, τα κάνουν κρυφά γιατί δεν θέλουν να παίρνουν τη δόξα. Ξυπνάς το πρωί και το έργο έχει γίνει χωρίς να το πάρεις είδηση. Δεν έχεις αντιληφθεί πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου προς το καλύτερο; Στη μιάμιση, αν δεν έχει προλάβει το ΕΝΑ ΚΕΠ Χολαργού, τα ΠΑΣΟΚΙΑ που έβγαλαν τον Ξύδη το λουκετιάζουν και μετά πρέπει να πας στην άλλη άκρη του κόσμου, μπας και πετύχεις το ΚΕΠ του Παπάγου ανοιχτό. Με 20€ βενζίνη την έκανες τη δουλειά σου. Απόγευμα στον Παπάγο δεν έχει. Πάνε όλοι για Σημαία.

    Κάποτε, με δύο ΚΕΠ Χολαργού ανοιχτά πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, σάββατα, δεν είχε σασπένς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είστε γαϊδούρια. 14 έργα και λέτε ότι δεν τα έχει δει κανείς στο Χολαργό; Κάθε λίγο μας σταματάνε οι μπουλντόζες. Εντάξει, οι άνθρωποι μετράνε λίγο λάθος. Δηαλαδή, περνάνε μια άσφαλτο δύο δρόμους και λένε ότι είναι δύο έργα. Και τι έγινε; Να τους σκοτώσουμε; Ξέρετε πόση χαρτούρα θέλει για να κάνεις τόσες Απευθείες Αναθέσεις; 1,6 εκατομμύρια έχει δώσει ο άνθρωπος σε κολλητούς και φίλους. Εύκολα νομίζεις ότι γίνονται αυτά, χωρίς πραγματικά έργα πουθενά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή