Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΗΣ", ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

sintagma2
Καμία σχέση με τα επεισόδια , την ρίψη χημικών και τις οδομαχίες , δεν έχει ο 65χρονος άνεργος ναυτεργάτης Ξ.Λ που ξεψύχησε γύρω στις 12.50 λίγα μέτρα μακριά από το Σύνταγμα, μας πληροφορούν από τη ΓΑΔΑ.
Κατά την αστυνομία, ο άτυχος εργάτης που συμμετείχε στην πορεία του ΠΑΜΕ, ένιωσε αδιαθεσία στο ύψος της οδού Σουρή και Αμαλίας, απέναντι από την Ρωσική Εκκλησία. Σωριάστηκε στο έδαφος και έγινε προσπάθεια ανάνηψης. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό αλλά ήταν αργά.
Περισσότερα άρα και την αλήθεια θα την μάθουμε μετά την ιατροδικαστική εξέταση. Είναι ο δεύτερος άνθρωπος που χάνεται σε πορεία διαδηλωτών.
 Ο πρώτος "μάρτυρας" ήταν ο Δημήτρης Κοτσαρίδης, κι αυτός μέλος του ΠΑΜΕ που πέθανε πέρσι τέτοια εποχή.(πάλι Οκτώβριο)
 Ο οικοδόμος ενώ βρισκόταν στην αρχή της Πανεπιστημίου, γύρω στις δύο και μισή το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία και συνοδευόμενος από φίλους του έφτασε στο Ζάππειο. Εκεί απευθύνθηκε σε επικεφαλής αξιωματικό διμοιρίας των ΜΑΤ από τον οποίο ζήτησε νερό.
Ο αστυνομικός τον έβαλε να καθίσει σε παγκάκι και κάλεσε με το κινητό του το 166. Επειδή όμως τα ασθενοφόρα αργούσαν να φτάσουν, το ΕΚΑΒ απέστειλε δύο διασώστες με μοτοσυκλέτες, οι όποιοι στη συνέχεια με ασθενοφόρο τον μετέφεραν ζωντανό στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι. Αργότερα, ο άτυχος οικοδόμος εξέπνευσε.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου