Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ! ΣΩΤΗΡΕΣ ¨Η ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ;

Ο λόγος στον λαό!
Φωτογραφία για Ομογενείς: Καταθέσαμε τα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνική Δημοκρατίας
Η παρουσία της Οργάνωσης E.N.D. η οποία ισχυρίζεται ότι με 600 δισεκατομμύρια δολάρια εξαγοράζει όλο το δημόσιο χρέος, αναστάτωσε όλη την εβδομάδα τον ελληνικό λαό, μεγάλο μέρος του οποίου εναπόθεσε τις ελπίδες του για την σωτηρία της χώρας στους εκπροσώπους της οργάνωσης. Ήδη, γκάλοπ δείχνουν ότι πάνω από το 33% των Ελλήνων πιστεύει ότι οι κ.κ. Σώρρας και Λαμπράκης που ηγούνται της οργάνωσης, μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος και να σώσουν την Πατρίδα. Την ίδια ώρα λιγότερο από το 11% θεωρεί ότι πίσω από την ιστορία κρύβεται απάτη. Η αποδοχή  όμως που απολαμβάνουν από τον κόσμο, δεν ισχύει για την κυβέρνηση, η οποία από την πρώτη στιγμή απαξίωσε την παρουσία της οργάνωσης. Παρά το γεγονός ότι η E.N.D. έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφια αλλά και από άλλους ηγέτες ανά τον κόσμο, ο κ. Σαμαράς πριφρονεί παντελώς την παρουσία τους. Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Στουρνάρα που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενώ ισχυρίζεται ότι δεν έλαβε προσφορά από τους ομογενείς, την χαρακτηρίζει «αστειότητες»!!!
Τουλάχιστον ύποπτη κρίνεται η στάση της κυβέρνησης, η οποία ενώ συνομιλεί καθημερινά με επίσημους απατεώνες της διεθνούς τοκογλυφίας έχοντάς τους αναγορεύσει σε ρυθμιστές της ζωής μας αλλά και των επόμενων γενεών, αντιμετωπίζει ως «λαμόγια» και «απατεώνες» Έλληνες επενδυτές οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να σώσουν την Ελλάδα, να την απαλλάξουν από τα μνημόνια και να την βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο! Απαράδεκτη και ύποπτη, επαναλαμβάνω η στάση του κ. Σαμαρά.
Τι λέει όμως ο κόσμος; Παρακάτω, δημοσιεύουμε τρεις διαφορετικές όσο και σημαντικές απόψεις για το τι μπορεί να είναι αυτοί οι ομογενείς με τα 600 δις δολάρια. Τι εκπροσωπούν; Λένε αλήθεια ή ψέματα;


ΕΣΚΑΣΕ Η ΦΟΥΣΚΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

Δημοσιοποιήθηκε η βεβαίωση κατάθεσης τίτλων, που έχει εκδοθεί από ιδιωτικό αποθετήριο στον Καναδά.
Όχι από Τράπεζα.
ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Το μυστικό κρύβεται πίσω από τη βεβαίωση του Αποθετηρίου, στους τίτλους.
Που δεν είναι φυσικά Αμερικάνικα Ομόλογα αλλά ΙΒΟΕ, δηλαδή ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.
Το παιχνίδι είναι απλό.
Βρίσκεις μια παρατράπεζα της πλάκας ή ένα ιδιωτικό αποθετήριο, καταθέτεις τίτλους –μούφα, των οποίων την αξία δηλώνεις εσύ ο ίδιος σε 600 ΔΙΣ, και βρίσκεσαι στα χέρια σου με ένα Αποδεικτικό Κατάθεσης, που αναφέρει ότι κατέχεις τίτλους αξίας 600 ΔΙΣ.
Και μετά έρχεσαι να σώσεις την Ελλάδα, χωρίς όμως να αναφέρεις τη λεπτομέρεια ότι η Ελλάδα θα σωθεί με ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.
ΥΓ. Το αδίκημα είναι κακουργηματική απάτη με ζημία του δημοσίου, ιδιαίτερα μεγάλης αξίας (600 ΔΙΣ), και η προβλεπόμενη ποινή κάθειρξης είναι τα ΙΣΟΒΙΑ.
Dr. Κυριάκος Τόμπρας
Οικονομολόγος

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΤΩΝ ΗΠΑ;
 
Έχει σκεφτεί κανείς τη πιθανότητα, οι άνθρωποι αυτοί να είναι ως "αχυράνθρωποι" , πράκτορες των ΗΠΑ σε διατεταγμένη υπηρεσία εκτελώντας διαταγές με σκοπό την παραπλάνηση της κοινής γνώμης ,το οποιοδήποτε προσωπικό τους συμφέρον, ακόμα και την εκτέλεση υπόγειας πολιτικής προπαγάνδας ;

Δεν μπορώ να πιστέψω ούτε ότι έχουν δίκιο ούτε όμως και άδικο. Η αλήθεια βρίσκεται προφανώς κάπου στη μέση και κάποιος κινεί τα νήματα του όλου εγχειρήματος.
Ψάξτε Ιαχωβάδες ενδεχομένως  ή κάτι άλλο.
600.000.000.000 "πράσινες χήνες" αν είχαν αυτοί οι άνθρωποι θα τα έδιναν για τη διάσωση της Ελλάδας;
Εγώ αν είχα 600.000.000.000  ίσα -ίσα που θα έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να θάψω ακόμα βαθύτερα το ελληνικό πολιτικό σύστημα και με φόρα να καταστρέφονταν μία ώρα νωρίτερα αυτό το σύστημα και αυτοί οι κύριοι θέλουν να διασώσουν τη χώρα και τους Έλληνες ;
Μήπως αυτή η υποτιθέμενη  διάσωση έχει σκοπό τη συνέχιση της ήδη σάπιας κατάστασης που όλοι μας "απολαμβάνουμε" εδώ και δεκαετίες στη χώρα ;
Η κοινή λογική λέει ότι όπως άλλαξε με βίαιο τρόπο η ζωή μας, άλλο τόσο με βίαιο τρόπο πρέπει να ξαναλλάξει προς το καλύτερο αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να είναι ώριμες οι συνθήκες.
Δεν γίνεται και δεν μπορεί κανείς να σώσει ένα σύστημα βαριά άρρωστο αν πρώτα δεν πεθάνει το σύστημα αυτό ή αν το "χαϊδεύει σεξουαλικά"  για να του "απαλύνει" τις πληγές .
Αν έχει κάποιος γάγγραινα, για να ζήσει του κόβουν το πόδι ή το χέρι.
Αν δεν το κόψουν, πεθαίνει.

Αντώνης Μιχαλόπουλος
Οικονομολόγος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου