Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΥΔΗ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ



             Μετά την από 8/10/2012 επιστολή του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλη Ξύδη και τη συνάντηση του με τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στέλιο Στασινόπουλο, ο τελευταίος απέστειλε στο Δήμαρχο την ακόλουθη απάντηση:


            

 
 Η επιστολή-απάντηση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ προς το Δήμαρχο ήρθε να δικαιώσει την αρχική τοποθέτηση του Δημάρχου ότι η εν λόγω λίστα και η αναφορά του δικού του ονόματος σ’ αυτό είναι προϊόν σκευωρίας και κακοήθειας.
            Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Βασίλης Ξύδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η επιστολή του Ειδικού Γραμματέα του ΣΔΟΕ κ. Στέλιου Στασινόπουλου, στην οποία αναφέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  το όνομα μου σε λίστα του ΣΔΟΕ  δικαιώνει την θέση που εξέφρασα από την αρχή: ότι η λίστα καθώς και η εμπλοκή του ονόματος μου είναι μια σκευωρία και μια προσπάθεια κάποιων να αμαυρώσουν την πολυετή πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το έγγραφο αυτό του ΣΔΟΕ είναι η απάντηση σε όλους εκείνους τους σκευωρούς και σε όσους υιοθέτησαν αβασάνιστα τα ανύπαρκτα αυτά στοιχεία και προσωπικά τους παραδίδω στην κρίση της κοινωνίας μας η οποία με τίμησε πριν από χρόνια με την εμπιστοσύνη της προκειμένου κάποια πράγματα να αλλάξουν. Όσο και να θέλουν κάποιοι αυτό να το σταματήσουν, δεν θα το καταφέρουν. Ο κόσμος μας ξέρει και δεν πείθεται τόσο εύκολα από ψέματα

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Ξύδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου