Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ...ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ!


ΔΗΛΩΣΗ-ΦΟΥΣΚΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΨΟΝΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ"!

mixaloliakos
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο βουλευτές της Χρυσής Αυγής να παραιτηθούν, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές. «Αυτό δεν το αποκλείουμε. Θα είναι σε όλες τις περιφέρειες, θα είναι σε μία περιφέρεια, δεν το αποκλείουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα καταψηφίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στην επισήμανση ότι πιθανές παραιτήσεις θα είχαν ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή νέων εκλογών στις περιφέρειες που θα μείνουν κενές οι βουλευτικές έδρες ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε: «Αν μας ανοίξουν την όρεξη να τους κάνουμε κανένα καψόνι γιατί όχι;»
Τι λες κύιρε Μιχαλολιάκο; Για καψόνια και στρατιωτικά γυμνάσια έχει όρεξη ο λαός ή για πατριωτική στάση; Η πατριωτική στάση λοιπόν επιβάλλει να παραιτηθείτε όλοι οι βουλευτές και να προκαλέσσετε την πτώση της κυβέρνησης Διαφορετικά θα θεωρηθείτε συνυπεύθυνοι της συνέχισης μιας εγληματικής σε βάρος του λαού πολιτικής. 
Τι θα πει θα καταψηφίσετε τα μέτρα; Θα έχει κανένα αντίκρυσμα υπέρ του λαού; Ενώ εάν παραιτηθείτε και εμποδίσετε την λειτουργία της βουλής τότε θα προκαλέσετε την πτώση της κυβνέρνησης των Μερκελιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου