Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!

ΘΕΛΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΕΣΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ 25.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ!

Γελιούνται όσοι νόμιζαν ότι το θέμα της οριστικής παραμονής και μη μετεστέγασης τής ιδιόκτητης ΔΟΥ Χολαργού, οριστικοποιήθηκε με την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών. Θυμίζουμε ότι η ανακοίνωση του κ. Στουρνάρα τόνιζε ότι εφορίες σε ιδιόκτητα κτίρια,δεν μετακινούνται! 
Τρίχες! Τα ρεπορτάζ μας, για την πρόθεση του κ. Στουρνάρα να σφραγίσει την Εφορία Χολαργού και να την στείλει στο κτίριο της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, στο οποίο το δημόσιο πληρώνει 25.000 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παπαναγιώτου, ήταν απολύτως ακριβές. Μετά από το -δήθεν- "κλείσιμο" της πολύκροτης υπόθεσης, άρχισαν να βγαίνουν φιρμάνια μέσα από το Υπουργείο Οικονομικών ότι το κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού είναι...ακατάλληλο!!!
Συγκεκριμένα, το υπουργείο ισχυρίστηκε ότι ο χώρος της ΔΟΥ Χολαργού δεν επαρκεί για να χωρέσει το αρχείο της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. 

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης απάντησε αμέσως ότι υπάρχει μεγάλος χώρος, σε νέο-πολυτελές κτίριο στο υπόγειο του ΚΑΠΗ Χολαργού,  λίγες δεκάδες μέτρα μακρύτερα από την ΔΟΥ της περιοχής. 
Και πάλι όμως, το αρμόδιο κλιμάκιο του υπουργείου που ήρθε να ελέγξει τον χώρο που τούς πρότεινε ο Δήμαρχος, βρήκε άλλο επιχείρημα προκειμένου να θεωρήσει ακατάλληλο και αυτό τον χώρο! κΣυγκεκριμένα απάντησε σε έγγραφό του ότι "υπάρχει γενικό σύστημα πυρόσβεσης με νερό σε όλο το υπόγειο το οποίο δεν ενδείνυται για τη φύλαξη αρχείου". Και στην επιστολή τους, οι αρμόδιοι του υπουργείου συνεχίζουν "παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εάν υπάρχει πρόταση από τον Δήμο για άλλον κατάλληλο χώρο..."!!! 
Ο Δήμαρχος κ. Ξύδης όμως επιμένει και με νέα επιστολή του βεβαιώνει ότι σε περίπτωση πυρκαγιάς μπορεί να απομονώσει το σύστημα πυρόσβεσης με νερό για τη συγκεκριμένη αίθουσα του υπογείου όπου θα φυλάσσεται το αρχείο της εορίας"!!!

Καλά ρε παιδιά, αυτοί ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη προκειμένου να βρουν δικαιολογία για να ξηλώσουν ντε και καλά την ΔΟΥ Χολαργού και να την στείλουν στην Αγία Παρασκευή!!!
Άκου, τούς πείραξε το σύστημα πυρόσβεσης με νερό!!! Δηλαδή στις άλλες εφορίες τι σύστημα πυρόσβεσης υπάρχει; Με ...αέρα; 
Την ίδια ώρα, παρασκηνιακές είναι και οι προσπάθειες του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπά να αποτρέψει την μετακίνηση της ΔΟΥ της περιοχής του στην ΔΟΥ Χολαργού. Το "Πρώτο Θέμα" για την περίπτωση αναφέρει: "Μόλις ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Ζορμπάς έμαθε πως θα υπάρξει μεταφορά των υπηρεσιών της στο γειτονικό Χολαργό, τι έκανε; Έστειλε την πολεοδομία να κάνει μετρήσεις μήπως βγει η ΔΟΥ Χολαργού ακατάλληλη! Κάπως έτσι προσπαθεί να μπλοκάρει την μεταφοράτων υπηρεσιών"!
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Να υπάρχει κτίριο ιδιόκτητο, ολοκαίνουργο και να θέλουν μερικοί, με πρώτο και καλύτερο τον Στουρνάρα να χρησιμοποιούν κτίριο παλαιό και τσεκουράτο με 25.000 μηνιαίο μίσθωμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου