Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ;

Το ερώτημα το έχουμε υποβάλλει εδώ και πολύ καιρό. Η Τοπική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Χολαργού η οποία επί δεκαετίες είχε τα γραφεία της σε ακίνητο επί της οδού 17 Νοεμβρίου στο τέρμα λεωφορείων Χολαργού, έφυγε από τον χώρο σαν τον κλέφτη! Όπως μας έχουν ενημερώσει αναγνώστες με τηλεφωνήματα΄τους, τα ενοίκια που χρωστάει η τοπική Επιτροπή ΠΑΣΟΚ κειμαίνονται μεταξύ 5.000 και 6000 ευρώ! 
Εμείς απευθύναμε το ερώτημα στους ανθρώπους που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ Χολαργού και απάντηση δεν πήραμε! Τι γίνεται ρε καρντάσια; Θα απαντήσετε; Ή δεν υπάρχει καν ΠΑΣΟΚ Χολαργού και εξαφανίστηκαν όλοι; 
Μα είναι δυνατόν; Κατσαπλιάδες είστε; Χρωστάει το τοπικό ΠΑΣΟΚ αυτά τα λεφτά ή όχι; Αυτά μόνο κλέφτες τα κάνουν; 
Καλά θα πείτε, τώρα τι μας λες; Το ΠΑΣΟΚ έχει κατακλέψει όλη την Ελλάδα,για 5-6.000 ψωροχιλιάδες ευρώ κάνεις έτσι; Όχι, κύριοι, θέλουμε να ξέρουμε τι γίνεται και με το τοπικό ΠΑΣΟΚ! Εάν και εδώ όπως και στο ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ ή του Βενιζέλου επικρατεί η ίδια αντίληψη. Αρπάζω, επωφελούμαι και φεύγω σαν τον κλέφτη. 
Εάν είναι έτσι, ντροπή σας κύριοι. Εμείς πάντως, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, δεν θα επιτρέψουμε καν να ξανακατέβετε ως παράταξη στον Χολαργό. 

Ζητούμε από τους ανθρώπους που εξελέγησαν με την παράταξη που εκλέχτηκε με την σημαία του ΠΑΣΟΚ, να δώσουν απάντηση. Ζητούμε δηλαδή από την Βίκυ Νικάκη, επικεφαλής της παράταξης "Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού" που εκλέχτηκε με την επίσημη υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, να απαντήσει: Η Τοπική ΠΑΣΟΚ Χολαργού, έφυγε σαν τον κλέφτη από το ακίνητο το οποίο είχε εκμισθώσει στην "17 Νοέμβρη"; Έχει φεσώσει τον ιδιοκτήτη του ακινήτου με πολλές χιλιάδες ευρώ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

2 σχόλια:

  1. "Εμείς πάντως, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, δεν θα επιτρέψουμε καν να ξανακατέβετε ως παράταξη στον Χολαργό".

    Με αυτούς τους ανθρώπους συμπράξατε προεκλογικά Βίκυ. Λουστείτε τους τώρα, που, αντί τότε να βοηθήσετε κι εσείς στην οριστική εξαφάνισή τους, τους δώσατε παράταση ζωής, βγάζοντας δήμαρχο το Ναυαρχίδα του κάθε Βραχιολίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού σας εκμεταλλεύτηκαν για να βγάλουν τον Ξύδη και να φάνε, τώρα σας βρίζουν ΠΑΣΟΚατζήδες. Καλά να πάθετε και εσείς. Για κάνε και μια έρευνα ρε Μάκη, πόσα ενοίκια θα χρώσταγε ο πατέρας της Τσικρικώνη για την Τ.Ο. ΝΔ, αν δεν του τα έσκαγε το κορόιδο ο Νικολάου; Για ρώτα πώς τάιζαν κάποιοι οικογένειες από την Τ.Ο. ΝΔ και τώρα έχουν και μούτρα οι κόρες τους να κουνιούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή