Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑ, ΦΟΡΑ PAMPERS! ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο "ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ"! ΒΛΕΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ


karamanlis peina

Έχει να ανοίξει το στόμα του επί της ουσίας από το 2009, όταν έδωσε την σκυτάλη της διακυβέρνησης στον Τζέφρι , ο οποίος έφερε στη χώρα κατοχικά δεινά, εξαθλίωση, αυτοκτονίες , ανεργία, μετανάστευση. Όλα αυτά τα χρόνια ο αποχωρήσας από την ενεργό πολιτική ως... κουρασμένος, είχε λουφάξει στη Ραφήνα και δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις ή εμφανίσεις. Σήμερα, και αφού συντελέστηκε η καταστροφή της Ελλάδας, αποφάσισε να βγει και πάλι μπροστά, εκμεταλλευόμενος τη λογική και αναμενόμενη φθορά του Αντώνη Σαμαρά, η οποία προφανώς θα γίνει μεγαλύτερη εξαιτίας και των νέων επώδυνων μέτρων.
Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες μέρες πυκνώνει τις συναντήσεις του με κορυφαίους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ, αλλά και με εκδότες. Μεταξύ των συναντήσεων που είχε πρόσφατα ήταν και με τον εκδότη της εφημερίδας "Το «Παρόν", Μάκη Κουρή, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε είχε ραντεβού με τουλάχιστον τρεις μεγαλοδημοσιογράφους.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις συναντήσεις κυριαρχεί η ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων ενώ είναι σαφές ότι ο πρώην πρωθυπουργός ετοιμάζεται και πάλι να καταστεί πιο ενεργός μετά την τακτική «αφωνίας» που ακολούθησε από το 2009, όταν η Νέα Δημοκρατία έχασε τις εκλογές. Τα περισσότερα ραντεβού κλείνονται από τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, Βαγγέλη Αντώναρο, ο οποίος παραμένει ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου