Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!



ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η...ΔΟΣΗ, ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!
Έτοιμη είναι η λίστα με τα ονόματα των πρώτων 2.000 δημοσίων υπαλλήλων που τίθενται σε διαθεσιμότητα.
Σήμερα, οι Διευθύνσεις Προσωπικού θα πρέπει ν΄αποστείλουν στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα ονόματα των «διαθέσιμων» υπαλλήλων, καθώς λήγει η πενθήμερη προθεσμία. Το μόνο τώρα που μένει είναι να διασταυρωθούν τα στοιχεία που στέλνουν οι διευθύνσεις προσωπικού, με τα δεδομένα της απογραφής, ώστε από τη λίστα να εξαιρεθούν υπάλληλοι με συγκεκριμένα κοινωνικά κριτήρια.
Ποιοι μπαίνουν πρώτοι στη λίστα:
Πρόκειται για την πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διοικητικών καθηκόντων που έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ), και συγκεντρώνεται κυρίως σε υπουργεία, αποκεντρωμένες κρατικές διοικήσεις, πανεπιστήμια και ΟΤΑ.
Σαν καλός μαθητής των τοκογλύφων, με τη λίστα στοχέρι θα πάει στο Eurogroup ο Στουρνάρας:
Χωρίς (και) τη λίστα, η χώρα δεν θα πάρει τα 31,5 δις ευρώ,γι' αυτό ο Υπουργός Οικονομικών, με τα 2.000 ονόματα των "διαθέσιμων" παράαμάσχαλα, θα παρουσιάσει στο Eurogroup, την πρόοδο ...της διαθεσιμότητας.
Στην αντεπίθεση περνάνε Δήμοι και ΟΤΑ:
Πολεμικό είναι το κλίμα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους Δήμους, καθώς εκτός από την άρνηση Δημάρχων και γραφείων προσωπικού τον ΟΤΑ να στείλουν στοιχεία, η ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζει δυναμικά τις κινητοποιήσεις της.
Έτσι για σήμερα Δευτέρα:
Θα προχωρήσει σε καταλήψεις ΧΥΤΑ, βρεφονηπιακών σταθμών και ΚΕΠ, ενώ την Τρίτη έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Εκτάκτως, θα συνεδριάσει σήμερα και η ΑΔΕΔΥ, ώστε ν΄αποφασίσει τη μορφή των κινητοποιήσεων.
thessbomb.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου