Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


Ο Πρωθυπουργός της χώρας δηλώνει με πείσμα ότι "Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο ευρώ"!
Όχι μόνο με θράσος μιλάει εξ ονόματος όλων των Ελλήνων αλλά χαρακτηρίζει και "λόμπυ της δραχμής" όποιους τολμούν να ζητήσουν την επιστροφή της χώρας στο εθνικό μας νόμισμα!
Λαμόγια και συμμορία του ευρώ αποτελούν ο Σαμαράς και οι όμοιοί του, οι οποίοι κρατούν δολίως τους Έλληνες αρματωμένους στο ...νόμισμα της Μέρκελ! Με το ευρώ, οι Έλληνες όχι μόνο ματώνουν αλλά ακρωτηριάζονται αυτοί και η χώρα. Το ευρώ είναι όπλο στα χέρια της Μέρκελ για να κατακτήσει τις αδύναμες χώρες, με πρώτη την Ελλάδα. Με την επιβολή λιτόιτητας και στυγνά μέτρα και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η Μέρκελ χρησιμοποιεί το ευρώ κατά πως της γουστάρει. Έχοντας ως προπαγανδιστές της, τα μέλη της συμμορίας του ευρώ, με τοποτηρητή της στην Ελλάδα, τον Σαμαρά.
kazakis
Σαμαρά και οι άλλοι της συμμορίας του ευρώ, βγάλτε την χώρα από την ευρωζώνη γιατί το μόνο που κάνετε είναι να υπερασπίζεστε τα συμφέροντα των τραπεζών και της ευρωζώνης. Αδειάστε μας τη γωνιά και αφήστε δυναμικούς οικονομολόγους σαν τον Καζάκη ή τον Βαρουφάκη και τον Κατσανέβα, να γυρίσουν τη χώρα στη δραχμή.Γνωρίζουν πώς μπορούμε να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα και να επαναφέρουμε σε τροχιά ανάκαμψης την εθνική μας οικονομία!
ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΦΥΓΕΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου