Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ!



DIMARXOS
"ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ..."

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ! «¨Η ΕΓΩ ¨Η ΑΥΤΗ» ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ!!!
μπείτε μέσα και διαβάστε λεπτομέρειες!



Νέα επίθεση σε βάρος του τύπου! Μετά την επιχείρηση φίμωσης και εκφοβισμού των δημοσιογράφων Σπύρου Καρατζαφέρη, Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Βραχιολίδη, τους οποίους έσυραν στο αυτόφωρο και στα κρατητήρια, νέο σοβαρό επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα! Αυτή τη φορά, θύμα ήταν η εκδότης της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας "ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ", Ντόρα Σκορδαλάκη.
Η κατάσταση πλέον ξεφεύγει από κάθε πολιτικό και ηθικό όριο. Κατά την έναρξη της δημοτικής συνεδριάσεως στο Δήμο Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος (κεντρική φωτογραφία), άρχισε να καταφέρεται με αήθεις εκφράσεις προς τη δημοσιογράφο αλλά και τοπικούς αθλητικούς παράγοντες, χαρακτηρίζοντάς τους «εκβιαστές», «κυκλώματα και παρέες». Άφωνοι και άπραγες παρακολουθούσαν τις εκρήξεις του δημάρχου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Θ. Γιαννόπουλος και Γ. Χατζηδάκης! Απλοί θεατές της οικτρής για δήμαρχο εικόνας, υπήρξαν και ...κάποιοι πρόεδροι, οι οποίοι αντί να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα που παρουσίαζε ο δήμαρχος, έσκυψαν το κεφάλι, υπακούοντας μάλιστα στο δίλημμα που τους έθεσε: «Ή η δημοσιογράφος μέσα στην αίθουσα, ή εγώ»!!! Ενέργεια που παραπέμπει σε άλλες ξεχασμένες εποχές! Ο Δήμαρχος έβαλε όρο προκειμένου να παραμείνει στην αίθουσα και να ξεκινήσει η συνεδρίαση, να... πετάξουν έξω από αυτή την εκδότη-δημοσιογράφο Ντόρα Σκορδαλάκη!!!
Η εκδότης της τοπικής εφημερίδος «Νότια Προάστια» Ντόρα Σκορδαλάκη (φωτό) και θύμα της ενέργειας του Δημάρχου Ηλιούπολης, προέβη στην παρακάτω καταγγελία:
NTORA
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Προς:
• ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε
• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ. ΣΓΟΥΡΟ
• ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ
• ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε
• ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αξιότιμε Πρόεδρε, Αντιπρόεδρε και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης, αλλά και την όποια προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης.
Δηλώνουμε: Ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αντικειμενική ενημέρωση, όπως ακριβώς υπαγορεύει το λειτούργημά μας ανεπηρέαστοι από τις επιθέσεις των ομάδων εξουσίας που στήνονται, με στόχο την φίμωση μας.
Δεν θα τους περάσει. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας
Με σεβασμό στο θεσμό του δημοτικού συμβουλίου.
ΝΤΟΡΑ ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου