Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Ο Δήμος  Παπάγου-Χολαργού χωρίς το έμβλημα του ΠΕΡΙΚΛΗ είναι "σαλάτα". 
Ο Δήμος, δεν είναι μόνον χρηστή Διοίκηση. Είναι πάνω απ'όλα Ιστορία. Και ο Χολαργός επειδή έχει Ιστορία από τα αρχαία χρόνια και του οποίου δημότης υπήρξε ο ιδρυτής της Δημοκρατίας Περικλής, είναι επιβεβλημένο να υπάρχει ο Περικλής στο σήμα του ενιαίου Δήμου. Είναι η ταυτότητα της πόλης. 
Ο Περικλής είναι η ταυτότητα όλων των χωρών του κόσμου, είναι ο ιδρυτής του δημοκρατικού πολιτεύματος κι εμείς θα τον πετάξουμε από την πόλη μας; Ντροπή και αίσχος. Όνειδος για όσους ψήφισαν το σήμα αυτό ως ταυτότητα του ενιαίου Δήμου Παπάγου-Χολαργού. 

Και μπράβο στην γενναιότητα που επέδειξαν οι Δ. Νικολάου, Γ. Κεχρής και Α. Νομικός, οι οποίοι είπαν "ΟΧΙ,  αρνούμαστε να δεχτούμε ως νέο σήμα της πόλης μας αυτό που μας πλασάρετε". 

Όσοι και όσες ψήφισαν ως νέο σήμα αυτό που εξορίζει, εξοστρακίζει τον μέγιστο άνδρα ΠΕΡΙΚΛΗ, έχουν διαπράξει ατόπημα που ήδη από πολλούς στον Χολαργό παρομοιάζεται με "προδοσία". Ο χαρακτηρισμός είναι βαρύς και γι' αυτό τον βάζουμε σε εισαγωγικά. Όσοι όμως ψήφισαν αυτό το έμβλημα για τον ενιαίο Δήμο Παπάγου-Χολαργού διέπραξαν ιστορικό ατόπημα και θα στιγματίσουν τον δήμο!

Οφείλουν λοιπόν να πάρουν πίσω την ψήφο τους και να ζητήσουν από τον εκλεκτό καθ'όλα ζωγράφο Σπυριούνη, να φτιάξει ένα νέο έργο στο οποίο θα προτάσσεται η προτομή του ΠΕΡΙΚΛΗ! 
Όλη η ανθρωπότητα οφείλει την ελευθερία και δημοκρατική της ανάσα στον Περικλή κι εμείς θα τον πετάξουμε από την πόλη μας; ΝΤΡΟΠΗ!

1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη, αλλά ταυτότητα του Δήμου Χολαργού, ήταν ο Περικλής, όχι και του Παπάγου. Με την ίδια έννοια, γιατί οι δημότες Παπάγου να μην απαιτήσουν να είναι στο νέο έμβλημα ο...στρατάρχης; Επίσης δεν γνωρίζω ποιος από τους δύο δήμους είναι μεγαλύτερος. Α, και είμαι δημότης Αμαρουσίου, για να μην παρεξηγηθώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή