Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ"!

samaras-vima-voulis
Η κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία, άρχισε πάλι να μπουκώνει τον κόσμο με ψέματα και υποσχέσεις της κακιάς ώρας!
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξή του στο Βήμα FM 99,5 επεσήμανε πως δεν πρόκειται να γίνει άλλη περικοπή μισθών και συντάξεων!!!
"Η συμφωνία του Eurogroup διασφαλίζει τη θέση της Ελλάδας στον πυρήνα της Ευρώπης και φέρνει όλες τις προϋποθέσεις για να οδηγήσουμε τη χώρα σε καλύτερο δρόμο", ανέφερε και συνέχεισε: ""Σε περίπτωση παρατεταμένης ύφεσης, θα επιτραπεί στη χώρα η παρέκκλιση από τους στόχους του προγράμματος, χωρίς αυτό να σημαίνει νέα μέτρα"!!!
Τι έλεγε προεκλογικά ο Σαμαράς; Ότι δεν πρόκειται να μειώσει μισθούς και συντάξεις και ότι θα προστάτευε τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες! Μετά...γύρισε το δίσκο λέγοντας ότι είναι αναγκαία η δημοσιονομική προσαρμογή και ότι ο...λαός αντέχει για τελευταία φορά νέα μέτρα!
Τώρα υπόσχονται ότι δεν θα υπάρξουν άλλες μειώσεις! Περιμένετε τι μας έχουν ετοιμάσει ακόμη οι δανειστές σε συνεργασία με τους εδώ δωσιλόγους!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου