Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!




Είχαμε την κρυφή ελπίδα ότι ο Βύρων Πολύδωρας, κατά την χθεσινή ψηφοφορία θα επεδείκνυε ανδρεία και γενναιότητα Και όμως, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών για μια ακόμη φορά επέλεξε να συμμορφωθεί με τις προσταγές του Σαμαρά και της Μέρκελ.
Ο συντοπίτης μας Βύρων Πολύδωρας, βουλευτής επί δεκαετίες στην περιφέρεια της Β’ Αθηνών είπε «Ναι» σε όλα! «Ναι» στο νέο σφαγιασμό των Ελλήνων, «ναι» στον δρόμο  προς την περαιτέρω εξαθλίωση, «ναι» στο πισωγύρισμα της χώρας σε εποχές που δεν έζησε ούτε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ελλάδα διαλύεται, αποστραγγίζεται από την νεολαία,  ξεπουλιέται στους δανειστές, παραδίδεται στους λαθρομετανάστες, φανατικούς ισλαμιστές που κατακλύζουν τον τόπο μας και  οσονούπω θα αποτελούν την πλειοψηφία. Η ελληνική γλώσσα για την οποία δίνει αγώνες  ο Πολύδωρας, σε λίγα χρόνια θα αποφλοιωθεί περαιτέρω.
Η ψήφος του είναι πράξη υπέρ των δανειστών και όχι της Ελλάδος, συνιστά μαχαιριά στην πλάτη του λαού. Ο  ίδιος ο Πρωθυπουργός, το ομολόγησε: «Τα μέτρα είναι άδικα, το γνωρίζουμε»!
Και όμως αυτά που ψήφισε ο Σαμαράς, ο Πολύδωρας και οι 153 συνολικά βουλευτές, είναι ύπουλη μαχαιριά στον λαό και την Πατρίδα!
Ο λαός κ. Πολύδωρε δεν σας ψήφισε για να τον στείλετε στον καιάδα. Σας ψήφισε, εμπιστευόμενος τις υποσχέσεις σας για όχι άλλες οριζόντιες περικοπές, για όχι  άλλη πληγή στους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Σας ψήφισε για να εξεύρετε ισοδύναμα μέτρα, για μείωση στον ΦΠΑ εστίασης, για ανάπτυξη.  Ο λαός σας ψήφισε για επαναδιαπραγμάτευση, για ανακήρυξη της ΑΟΖ.  Αυτά υποσχεθήκατε και όχι μόνο δεν κάνατε τίποτε από τα παραπάνω, αλλά πράξατε τα ακριβώς αντίθετα!   Τουτέστιν μαχαιρώσατε πισώπλατα τον κοσμάκη.  Αυτό συνιστά πολιτική προδοσία, πολιτική απάτη.
Βγείτε λοιπόν στους ψηφοφόρους κας κ. Πολύδωρα και εξηγήστε τα ανεξήγητα!
Αυτή είναι η γενναιότητα του Βύρωνα;

Υ.Γ. Να μας συμπαθά ο Β. Πολύδωρας για την σκληρή κριτική μας. Όμως πάνω απ'όλα και τηνσυμπάθειά μας προς τον κ. Πολύδωρα, βρίσκεται η Πατρίδα και το μέλλον των επόμενων γενεών, το οποίο με την ψήφο του αυτή είναι πιο σκοτεινό από ποτέ. Εξ'αλλου, ο βουλευτής της Β' Αθηνών από τους παλαιότερους βουλευτές του κοινοβουλίου, υπήρξε συνδιαμορφωτής αυτής της θλιβερής κατάστασης στην οποία έχει οδηγηθεί ο τόπος. Συνεπώς, φανταζόμαστε το βάρος της συνευθύνης θα βαραίνει τους ώμους του σε σημείο που  η συγκεκριμένη κριτική μας να μοιάζει με σταγόνα στον ωκεανό! 

1 σχόλιο:

  1. Για τους ανυποψίαστους (αν υπάρχουν πια τέτοιοι), το υστερόγραφο είναι αναγκαίο, υπό το φόβο ο Βύρων να κόψει το τάισμα στο γείτονα και "φίλο" Βραχιολίδη.
    Υ.Γ. Παίξ' το τουλάχιστον πιο έξυπνα, βρε χαζούλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή