Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ"!

venizelos22
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!
Μήνυμα αισιοδοξίας, μετά την απόφαση του Eurogroup, έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών: «Το κλίμα έχει αλλάξει, οι Έλληνες να νιώθουν πιο σίγουροι. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη στιγμή».
Από πού κι ως πού άλλξε το κλίμα κ. Βενιζέλο; Μήπως ο κόσμος θα αρχχίσει να τρώει όπως εσύ; Μήπως θα συνεχίσουν να δίνονται τα δώρα των Χριστουγένων και του Πάσχα; Μήπως θα ελαφρύνουν οι δυσβάσταχτοι φόροι; Μήπως θα σταματήσουν να θεωρούνται τα παιδιά τεκμήριο; Πώς άλλαξε το κλίμα, μας το εξηγεία καλύτερα; Γελοίοι!!!
makeleio.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν ακούγατε, ως είχατε υποχρέωση, τη συνέντευξη τύπου του κ. Στουρνάρα, θα καταλαβαίνατε πώς επιτυγχάνεται η μείωση του χρέους. Ο κ. Στουρνάρας, χρησιμοποιώντας εκλαϊκευμένους όρους, όπως "κο-φαϊνάνς", "μπάιμπακ", "φλιπ σάιντ", "πουάν μορ" κλπ, εξήγησε τα αυτονόητα. Εγώ τα κατάλαβα όλα.
    Στο τέλος έβγαλε κι' ένα νέο. Υπάρχει, λέει, ένα χαρτί που μειώνει κι' άλλο το χρέος, στο 126%. Πάψτε, συνεπώς, να ειρωνεύεστε τον κ. Βενιζέλο και τους λοιπούς εθνοσωτήρες και να αμφισβητείτε το κλίμα.
    Συμπέρασμα: Ηταν στραβό το κλί(η)μα, τό 'φαγε κι' ο γάϊδαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή