Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΓΑ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!



Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος

14/11/12 ώρα 09.30
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (18/10/2012), ρώτησα τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Δασκαλόπουλο, γιατί η οδός Δοϊράνης δεν έχει ασφαλτοστρωθεί ακόμη, μολονότι η εργασία αυτή είχε προγραμματιστεί να γίνει τέλος Σεπτεμβρίου.
Απάντηση: «Μολονότι το συγκεκριμένο έργο γίνεται από την Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν  δικών μας ενεργειών η ασφαλτόστρωση θα γίνει στις 22/10/2012».
Επειδή μέχρι χθες (13/10/2012), παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Αντιδημάρχου, η ασφαλτόστρωση δεν πραγματοποιήθηκε, έφερα για δεύτερη φορά το συγκεκριμένο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Απάντηση κ. Δασκαλόπουλου: «Η ασφαλτόστρωση καθυστέρησε λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών. Χθες και σήμερα έπεσε η άσφαλτος».
Προσωπικά του είπα: «Μάλλον σας έχουν πληροφορήσει λάθος. Δεν έχει γίνει απολύτως καμία ασφαλτόστρωση, τουλάχιστον μέχρι σήμερα τις 11:00 π.μ. που επισκέφτηκα το συγκεκριμένο δρόμο. Όσο για τις άσχημες καιρικές συνθήκε οι πάντες γνωρίζουν πως δύο ημέρες είχαμε βροχόπτωση».
Ο κ. Αντιδήμαρχος αντί να ζητήσει συγνώμη για την αδικαιολόγητη ταλαιπωρία, τόσον των περιοίκων, όσον και των διερχομένων οδηγών που κινδυνεύουν να σπάσουν τα αυτοκίνητά τους, εντελώς αδικαιολόγητα μου έκανε προσωπική επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.
Όπως αποδεικνύεται ο συγκεκριμένος Αντιδήμαρχος «ζει στην κοσμάρα του και είναι αλλού για αλλού». Σίγουρα αφού είναι κλεισμένος στο γραφείο του δεν γνωρίζει ότι η οδός Δοϊράνης δεν έχει ακόμη ασφαλτοστρωθεί. Μάλλον άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε. Όπως φαίνεται και από τη σημερινή φωτογραφία, πρόσφατα δεν έχει πέσει καμία άσφαλτος. Η πρόχειρη επικάλυψη με άσφαλτο έγινε πριν από δύο μήνες. Αναμφισβήτητα όμως εκκρεμεί η τελική ασφαλτόστρωση.
Το έργο της κατασκευής αγωγών ομβρίων υδάτων στον Άνω Χολαργό πράγματι γίνεται από  την Περιφέρεια Αττικής, που έχει και την ευθύνη της επίβλεψης, αλλά ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί και να παρεμβαίνει για την σωστή και έγκαιρη κατασκευή του.
Προσωπικά εκτιμώ πως, από την πλευρά του αρμόδιου Αντιδημάρχου η παρακολούθηση είναι πλημμελής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι του Άνω Χολαργού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου