Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Η ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!
"Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ" (διαμαρτυρίες Παπαγιωτών)
Το ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και καιρό με την ανάπλαση της πλατείας Αγίου Γεωργίου Παπάγου, δεν έχει διευθετηθεί. Αντιθέτως, η κόντρα Νικολάου-Ξύδη έχει μεταφερθεί στον ... προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου Παπάγου! Η ανάπλαση της πλατείας αποτέλεσε αφορμή και αιτία για να συνεχιστεί η κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών. Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού προσέφυγε στην Πολεοδομία και στις 6 Δεκεμβρίου, ημέρα εορτής του Αγίου Νικολάου, προβλέπεται να γίνει...πανηγύρι!  Ο ερχομός της Πολεοδομίας, προφανώς θα πυροδοτήσει αντιδράσεις. Ήδη, το γεγονός έχει αρχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσα στους Παπαγιώτες, κάτι για το οποίο φρόντισαν και ο κ. Ξύδης και η κ. Κούτρα. Ειδικά η κ. Κούτρα η οποία έχει αγωνιστεί ψυχή τε και σώματι για την ολοκλήρωση του έργου τόσο της Εκκλησίας όσο και της ανάπλασης, προφανώς το έχει πάρει προσωπικά τό θέμα. Μεταξύ των κατοίκων ακούγονται πλέον φωνές κατά του πρώην Δημάρχου. Ακούσαμε έναν κάτοικο να λέει: "πώς θα τολμήσει ο κ. Νικολάου να κατέβει για υποψήφιος και να ζητήσει την ψήφο των Παπαγιωτών μετά τα όσα κάνει για το έργο της πλατείας του Αγίου Γεωργίου; Τι θέλει δηλαδή, να μην ολοκληρωθεί η ανάπλαση; Καλύτερα να μην επιχειρήσει να κατέβει για Δήμαρχος. Από του Παπάγου δεν θα πάρει ψήφο"!
 Εν τω μεταξύ, το έγγραφο της Πολεοδομίας αναφέρει: "Στις 6/12/2012 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 9.00 έως 15.00 να βρίσκεστε στο ακίνητο, έχοντας οικοδομική άδεια και τα εγκεκριμένα σχέδια ή άλλα σχέδια νομιμότητας και να διευκολύνετε τη διενέργεια αυτοψίας διασφαλίζοντας την πρόσβαση στους καταγγελλόμενους χώρους".
Χαμός θα γίνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου