Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ …ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! (ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 31500 HITS


tsunami-disaster

Η ΜΠΕΝΑΚΗ ...ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
«Πάση θυσία να παραμείνει στο ευρώ η Ελλάδα μέχρι τις Αμερικάνικες εκλογές», ζήτησε ορθά-κοφτά ο αμερικάνος Πρόεδρος Ομπάμα. Την ίδια ώρα, περιχαρής μετά τις συνομιλίες του με Μέρκελ και Ολάντ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός δήλωνε ότι «ηττήθηκε το λόμπι της δραχμής»! Όταν είναι γνωστό ότι μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ την Ελλάδα θα την πετάξουν στο πυξ-λαξ από την ευρωζώνη!
Στο σκοτάδι βαδίζει η κυβέρνηση Σαμαρά, επιμένοντας να πάρει τα καταστροφικά μέτρα που θα προκαλέσουν κοινωνική έκρηξη.
Εν τω μεταξύ, τα πειράματα ραγδαίας εξαθλίωσης της Ελλάδος και των Ελλήνων που πραγματοποιεί η Μέρκελ, προκειμένου να αρπάξει εδώ και τώρα τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία είναι αμφίβολο εάν επιτύχουν όπως τα έχουν σχεδιάσει οι τροϊκανοί. Ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των χριστιανοδημοκρατών στην ομοσπονδιακή Βουλή, Μίκαελ Μάιστερ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στη περίπτωση που οι τοκογλύφοι οδηγήσουν την χώρα π.χ. σε "νομισματική αυτοκτονία" με έξοδο από το ευρώ της Ελλάδας: "Μια αποτυχία της Ελλάδας στο άκρο των Βαλκανίων και κοντά στις χώρες της Νότιας Μεσογείου θα είχε στρατηγικό ρίσκο".
Δήλωση η οποία εάν συνδυαστεί με τις προειδοποιήσεις του κορυφαίου στελέχους του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Γερμανίας Armin Laschet ότι η σκληρή γραμμή κατά της Ελλάδος ανοίγει την πόρτα στην Ρωσία, τότε γίνεται αντιληπτό το τι μέλλει γεννέσθαι: Συγκεκριμένα ο κ. Laschet δήλωσε: "Αν δεν επιμείνουμε στην προσπάθεια ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας, τότε θα έρθει η σειρά της Ρωσίας. Η Ρωσία περιμένει, έτοιμη να διασώσει την Ελλάδα, με δισεκατομμύρια. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που αντιδρούν στην βοήθεια προς την Ελλάδα ότι διακυβεύονται πολλά περισσότερα από το εάν η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου να διασωθεί από την οικονομική κρίση στην χώρα αυτή».
Η κυβέρνηση Σαμαρά, αντί να κοιτάξει προς το συμφέρον της Ελλάδος (βλέπε Ρωσία), τηρεί την πολιτική παραμονής μαςι πάση θυσία στο ευρώ και στο άρμα της Μέρκελ! Δεν διστάζει εξαιτίας αυτής της πολιτικής, να εξαθλιώσει περαιτέρω τους Έλληνες, υπακούοντας στις στυγνές εντολές των διεθνών γερακιών! Ο Ομπάμα θέλει την Ελλάδα στο ευρώ μόνον μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές. Εφόσον τις κερδίσει, θα πάει σε πόλεμο με τη Συρία ή και το Ιράν, με αποτέλεσμα να γίνει κόλαση. Η Ρωσία δεν θα μείνει αμέτοχη. Θα κατέβει χαμηλά με τα πλοία της. Τι θα κάνει η Ελλάδα η οποία ενδέχεται να δεχθεί επίθεση από την Τουρκία; Με παντελώς εξαθλιωμένους τους Έλληνες και με το ηθικό του στρατού καταρρακωμένο από τις νέες περικοπές, είναι πολύ πιθανό τους επόμενους μήνες να βγουν αληθινά όσα έλεγε η Μπενάκη ενώπιον του απαθούς Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια: «Τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου