Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ, ΘΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ¨Η ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΩΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;


ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΒΥΡΩΝΑ!


Ο Βύρων Πολύδωρας, στο νέο του βιβλίο «Περί Δημοσίου Χρέους», αναφέρει στον πρόλογό του: «Έπειτα από 31 κοινοβουλευτικά χρόνια, με μάχες και ιδεολογικές συγκρούσεις, με αγώνες και αγωνίες, με ελάχιστες έστω χαρές και πολλές, πάμπολλες λύπες, σαν βλέπω τον συνάνθρωπό μου να χάνει τη δουλειά του ή να μην μπορεί να βρει δουλειά, να βάζει λουκέτο στο μαγαζί του, να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με το μισθό που του δίνουν και με τους φόρους που του βάζουν, να μην τον αφήνουν να κάνει την προσευχή του στον Χριστό, να νοιώθει σαν Ασιάτης στην πλατεία Ομονοίας, να μην μπορεί να γιορτάσει την 25η Μαρτίου ή την 28η Οκτωβρίου και σαν ταξιδεύω στην ύπαιθρο χώρα να τα βλέπω όλα χέρσα και έρημα, νοιώθω σαν τον πατέρα μου στην Μικρασία. Είχε νικήσει σ’ όλες τις μάχες ο ίδιος. Όμως ο πόλεμος είχε χαθεί. Άλλα όνειρα είχα για τον τόπο μου, για την πατρίδα μου, για τις παντιέρες που σήκωσα και που υπηρέτησα τίμια και με συνέπεια». 

Σήμερα όμως αγαπητέ και θαρραλέε βουλευτά, καλείσαι να δώσεις στην πράξη τον αγώνα υπέρ του συνανθρώπου σου που δεν έχει να φάει, υπέρ αυτού που βάζει λουκέτο στο μαγαζί του. Ιδού λοιπόν  η δική σου ώρα, Βύρωνα. 
Εάν ψηφίσεις τα μέτρα, η κρίση θα επιδεινωθεί ακόμη χειρότερη. Ή μήπως είσαι υπέρ της τρομοκρατικής-γκεμπελίστικης άποψης  Σαμαρά ότι εάν δεν πάρουμε τα μέτρα θα οδηγηθούμε στο χάος; Η Ελλάδα μέσω των εκβιασμών και εκφοβισμών παρέμενε επί 400 χρόνια σκλαβωμένη στους Τούρκους. Κάποια στιγμή όμως επαναστάτησε, παρά τους εκβιασμούς της Ιεράς Συμμαχίας και των εδώ δωσιλόγων. Οι Έλληνες έμαθαν και τον χορό του Ζαλόγγου ή την έξοδο του Μεσολογγίου, απορρίπτοντας μετά βδελυγμίας τις κραυγές των τρομοκρατών. 
Εσύ Βύρωνα, υιοθετείς τον εκφοβισμό των πολιτών που τόσο επίμονα ακολουθεί ο Πρωθυπουργός; 
Επί τρία χρόνια που παίρνουμε μέτρα θανάτου η χώρα οδηγείται στο χάος, με το δημόσιο χρέος να αυξάνεται διαρκώς, παρά τα μέτρα. Θα ακολουθήσεις λοιπόν γενναίε Πολύδωρα, την ίδια θανατηφόρα συνταγή; Ή θα πεις, «επιτέλους φτάνει, δεν μπορώ με την ψήφο μου να ακρωτηριάζω άλλο τον λαό»; 

Πριν από μερικούς μήνες αγαπητέ Βύρωνα, ψήφιζες το "αναγκαίο και σωτήριο", όπως διατυμπανίζατε, PSI! To PSI τελικά κατέστρεψε τα αποθεματικά των ταμείων, εξαφάνισε τις αποταμιεύσεις 11.000 αποταμιευτών και μείωσε στο ελάχιστο το χρήμα από την εσωτερική αγορά. Το PSI έγινε μία ακόμη αιτία για να ζημιωθεί περαιτέρω η Ελλάδα. Σήμερα λοιπόν, δεν συλλογιέσαι μήπως μία ψήφος σου υπέρ του Μνημονίου 3, θα οδηγήσει περαιτέρω στην καταστροφή την χώρα και τον λαό;
Γενναίε Βύρωνα ελπίζουμε να δείξεις στην ώρα της κρίσεως ότι είσαι πράγματι γενναίος.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ. ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΜΑΚΗ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή