Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕΤΡΩΝ!!!

stournaras
"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ..." ΑΛΛΙΩΣ... "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ"!

Ο πολιτικός εμπαιγμός των Ελλήνων και τα νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος του είναι ήδη προ των πυλών. Ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών άνθρωπος του Σημίτη, ήδη προλειαίνει το έδαφος και ετοιμάζει τα χειρότερα. Τον επόμενο Μάρτιο θα έχουμε τις νέες ...αγχόνες! Οι δηλώσεις του τα λένε όλα:
«Την επόμενη χρονιά μπορούμε να τα καταφέρουμε εάν παραμείνουμε προσηλωμένοι στο πρόγραμμα που έχει συμφωνηθεί με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Θα αποτύχουμε εάν το πολιτικό σύστημα διαπιστώσει ότι είναι πολύ δύσκολο να διαχειρισθεί την κατάσταση», είπε Στουρνάρας. Τι σημαίνει αυτό; Δεν θέλει εξήγηση ιδιαίτερη: "Εάν κι εφόσον είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι, έχει καλώς διαφορετικά εάν οι εταίροι μάς βαθμολογήσουν με κακό βαθμό, θα αναγκαστούμε να σας πάρουμε νέα μέτρα-θανάτου"!
Ο Στουρνάρας όμως, συνέχισε: «Ο,τι κάναμε μέχρι σήμερα είναι αναγκαίο, αλλά όχι επαρκές για να επιτύχουμε μία μόνιμη λύση για την Ελλάδα. Το θέμα τώρα είναι η εφαρμογή». Προσέξατε πώς επιμένει να τονίζει την ανάγκη προσήλωσης και πιστής εφαρμογής των εντολών; Και το "όχι επαρκές"; Άρα, περιμένουμε νέα φοροκαταιγίδα!
Και το επιμύθιο: «Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τον πιθανό κίνδυνο χρεοκοπίας»!!!
Ώπα; Οι απειλές άρχισαν! Ο μπαμπούλας εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη, το λόμπυ της δραχμής πρέπει να παταχθεί και άλλα τρομοκρατικά τα οποία θα πέφτουν καθημερινά στο τραπέζι!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; Έχουμε να κάνουμε με συμμορία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου